Middag på NOI, heldag på landet och hej då-promenad.

I fredags hade vi bokat middagsbord på Noi by Nobis för en efterlängtad datenight!

Jag tycker att man ser på mig att min hälsomånad börjar ge resultat nu när den går mot sitt slut. Jag gjorde ju en egen liten variant inspirerad av Margaux och Petras olika challanges, men kortfattat så innebar den: Äta 50% veganskt, addera en stor grön smoothie om dagen i min kost, mindre alkohol, åtta timmar sömn per natt, två liter vatten om dagen, tre träningspass i veckan, meditation varannan dag och bara socker på helgen. Nu är det här sista veckan innan december och när december kommer blir det lite mer unna sig, men ändå inte eftersom jag har så mycket jobb kvar så jag måste hålla energinivån uppe. Så ska försöka hålla i detta fram till jul.

I alla fall! Middag på Noi!

Margaux och Jacob var också där men på en tidig sittning så de rekommendera rätter till oss. Vi började med friterade kronärtskockor, gambas pil pil och råbiff. Räkorna var riktigt jäkla bra!

Vi båda var på vårt bästa humör, älskar när man ska ut och äta och är på det humöret.

Till varmrätt delade vi på en helstekt röding med brynt smör, betor och mandelpotatispuré…

… samt hängmörad biff med svartkål, vitlöksstekt broccolini och pommes. Allt var verkligen sååå gott och vi kunde knappt röra oss när vi ätit upp. Men en chokladfondant slank ner också 🙂

I lördags vaknade jag till snö! Hurra!

Åt frukost framför Nyhetsmorgon och njöt av en stilla novembermorgon. Om två helger är jag med i NyMo! Säger till när det närmar sig!

Jag, mamma, pappa och Timmy åkte ut till landet i lördags morse för att hänga med mormor. Vi promenerade i solen och pratade om struntsaker.

Till lunch gjorde mamma tacos efter ett recept hon snott från Margauxs blogg. Ibland gör hon dessa och de är ju så mumsiga. Perfekt lunch!

Sen fikade vi, kollade en hockeymatch och åkte hem när det blev kväll igen. Kvalitetstid med familj ♥

I söndags gick vi upp och gjorde bananpannkakor till frukost!

Med blåbärssylt, krossade hasselnötter och kokoschips.

Jag läste STYLEBY och såg att de hade en reseguide över Holbox, men när jag läste tänkte jag att oj, det här påminner väldigt mycket över reseguiden som Tess har gjort för Daily Forni till Holbox.

… och jo, visst är den väl kanske lite kopierad 😉 Jag är van vid att folk inspireras av det man gör, ibland mer än vad som kanske är okej. Men jag tycker att man ska försöka hålla sig till att skapa sitt eget innehåll!

Vädret igår var ju heeelt otroligt. Jag hade bokat in en heldag med Marith som åker till Sydafrika i tre månader (!) den här veckan. Jag är dock van vid att ha både henne och Bosse på annat håll men helst har jag mina bästisar hemma jämt om man får välja.

Vi gick en riktigt lång promenad i solen och avslutade med lunch på Ulla Winbladh.

D hade spelat badminton så när vi kom hem somnade både i soffan en timme, sen åt vi minipizza och kollade på film. Så härlig helg!

  1. Heeej!
    Kan inte du snälla säga dina favoriter till Franska restauranger i Stockholm? Saknar Frankrike så mycket så söker nu som attan efter en mysig fransk restaurang där jag kan dricka rödvin och äta god mat <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi