WEEKLY PLANS

God morgon världens gulligaste läsare!

Jag somnade efter 01 igår med tusen tankar snurrandes. 06.30 ringde klockan och en timme senare klev jag in på Altromondo Yoga för att hålla i vår Healing Hearts-klass. Det blev en himla fin start på dagen och veckan (mer om det senare) och nu har jag placerat rumpan på kontoret för några timmars arbete.

Som jag skrev i förra veckan är det här en sjukt stor vecka för mig eftersom jag har två lanseringar som jag har jobbat med hela året: relansering av (Daily) Forni IMORGON (!) och lansering av På andra sidan natten på torsdag! Så jag har två taggade team redo för lansering.

Nu tittar vi på veckan!

Måndag: Healing Hearts yogamorgon. Kontoret i några timmar. Signera alla böcker som inhandlades under Bokus-kampanjen (helt sjukt många!) hos Harper Collins, jag gissar på att signeringen tar minst fem timmar hehe. Ikväll ska jag på Svenska Hjältar-galan ♥
Tisdag: Pressfrukost hos By Malina, podda på lunchen och sen en stor plåtning för Hannah & Amanda! Men framför allt: relansering av (Daily) Forni!
Onsdag: Några timmar på kontoret och sedan förberedelser inför lanseringsfesten av På andra sidan natten som äger rum på kvällen. Vi har bjudit in våra närmsta vänner och familj för att fira boken!
Torsdag: Jag tänkte försöka jobba hemifrån några timmar, boken släpps och sajten är igång så det är nog en del att pilla med. På eftermiddagen ska jag på ett jul-event som The Case Factory bjudit in till.
Fredag: Teambuildning med min karriärcoach Susann. Jag har bokat en halvdag med henne och mitt team för att vi ska lära oss hur man arbetar tillsammans på bästa sätt även när svårigheter dyker upp längst vägen. När man är ett så tajt team som vi är och jobbar så nära tror jag att det är bra att lära sig hantera konflikter i förebyggande syfte.
Lördag: Jag och Hamilton är gäster i Nyhetsmorgon!!! Och boksignering i Mall of Scandinavia på Akademibokhandeln klockan 13-15.
Söndag: Boksignering på NK i Ljushallen kl 13-15.

Tänk på den här gulliga hunden idag om du har en dålig start på veckan!!!

Follow my blog with Bloglovin

    1. Älskar den! Tycker att hon, Uchenna och Pålle är en grym trio och så duktiga på det de gör!

  1. Hej!

    Så fin din sida är! Blev ett wow från mig när jag kom in och såg din nya layout.
    Välplanerad, stilren och riktigt snygg!
    Bra jobbat Forni med team!
    Önskar dig en riktigt härlig dag och vecka.
    Vänligen, Jenny

  2. SÅ jäkla kul grej Forni! Ser framemot allt grymt material ni kommer producera. En liten petitess bara, kan ni inte flytta bloggdelen till mitten av skärmen? Såå mycket skönare att läsa då tycker jag. Annars är allt så himla fint och jag önskar dig stort lycka till <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi