5 snabba med Emma Iris Halvarsson

Välkomna Emma Iris Halvarsson! Emma är entreprenören från Falköping som endast är 20 år gammal och grundat varumärket Iris Av Emma som fått stor uppmärksamhet på sociala medier. På Iris Av Emma tillverkar hon underbart fina och unika necessärerna av begränsad upplaga. Här är fem snabba med Emma Iris Halvarsson:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Jag älskar en lugn start på dagen. Oftast går jag upp kring 06:00 och först av allt så gör jag min hudvårdsrutin. Frukost är inte det bästa jag vet men jag tar alltid en stor kopp te och äter något medans jag läser en stund. Beroende på hur mitt schema ser ut för dagen så gör jag mig iordning efter det. Om jag inte har möten så arbetar jag själv och då hoppar jag bara i någonting bekvämt.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Jag har nog ingen solklar favorit men jag älskar korvstroganoff så det måste nog bli det, eller någonting thai, ELLER någonting som min mormor har lagat!

Vad var det senaste du shoppade? 

Det senaste jag köpte var en svart sidenkjol från Anine Bing. Den passar till ALLT!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Mitt stjärntecken är jungfru, jag tycker det är så intressant att följa stjärntecken! En jungfru sägs vara välorganiserad, lojal och en perfektionist och det kan jag känna igen mig i mycket.

Vilken är din go-to outfit?

Ett par kostymbyxor med en t-shirt och en oversize skjorta eller blazer över. Till hösten så älskar jag stora kappor, boots och tjocka tröjor.

Följ Emma på instagram här / Kolla in Iris Av Emma här / Läs fler 5 snabba med här.