Här är allt vi älskade förra veckan

Bild: Lizzos Instagram

Det är dags att dela med sig av förra veckans favoriter igen! I FORNI Favorites samlar vi det bästa från Internet och världen från veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen. Längst ner hittar du också en viktig påminnelse till dig själv.

Veckans snackisar

Vinnare från Kristallen

Kristallen ägde rum i helgen och allas TV-favoriter väntade spänt på att få se vem som skulle få gå hem med en statyett. Inte oväntat tog Störst Av Allt (Netflix) hem ‘Årets TV-drama’.  Här har Baaam listat alla vinnare från kvällen, en bra lista att gå igenom om du inte vet vad du ska kolla på ikväll.

Greta Thunberg kom fram till USA

Efter två veckor över Atlanten kom Greta fram till New York City, USA förra onsdagen. Hon möttes av nyfikna fans, engagerade aktivister och politiker. Hon är där för att delta i FNs klimatmöte men redan i fredags tog hon plats utanför FNs högkvarter för att demonstrera. Heja Greta! Läs mer om hennes ankomst till USA här. 

Följ henne på Instagram här.

Missa inte

Sophie Turner och JVN träffas för första gången

Jag älskar när människor man är fans av själva är fans! Sophie Turner (Sansa Stark på Game Of Thrones) och Jonathan Van Ness (Queer Eye) stötte på varandra – och ingen av dem verkade veta vad de skulle göra av sig själva.

Lizzos uppträdande under VMAs

Har ni träffat Lizzo? Det är kvinnan som står bakom låtarna Truth Hurts och Good As Hell och ryter ifrån när folk säger att hon är “modig” för att hon känner sig sexig. Förra veckan uppträdde hon på MTVs Video Music Awards och fick hela arenan att tappa andan. Se hela klippet här!

Tryck här för att följa Lizzo på Instagram.

Live-reaktion på Love Island

Jag själv har aldrig känt någon stark dragningskraft till Love Island, men däremot känner jag det till Anis reaktionsvideos på det. Igår hittade jag en han gjorde tillsammans med Johanna Nordström och jag kunde inte sluta skratta. För någon som (jag) inte vill se men ändå vill se är det här perfekt. Hoppas på en video per avsnitt så jag kan följa honom hela säsongen. Se hela klippet här!

 

Ett quote vi gillar

“My therapist told me everyone else’s opinions about you are neither your business nor your problem. It’s THEIR opinion, so it’s THEIR problem, and it says more about them than it does about you.”

Via GreyLadyBastBuzzfeed

Hey girl, you do you.