Lägg upp din selfie och andra bra tips

Bildkälla

Måndagar har blivit min favoritdag för artiklar – dags för en ny FORNI Favorites! Vi samlar highlights och snackisar från veckan innan. För att läsa tidigare favoriter, tryck här.

Ska vi se vad vi har kollat på senaste veckan?

Veckans TV

Fartblinda har premiär idag

Carolina Neuraths bok Fartblinda har blivit serie och den har premiär ikväll! Historien är delvis inspirerad av verkligheten och är en thriller mitt i svenska finansvärlden. “Journalisten Bea Farkas upptäcker oegentligehter på banken där hennes älskare är VD”, beskriver Cmore. Låter hur bra som helst, jag hoppas på en ny favoritserie.

Se serien här.

Whitney Port reagerar till The Hills: New Beginnings

Som ni kanske vet har The Hills tagits upp igen med många personligheter från originalserien. Även om jag inte ser avsnitten i sin helhet har jag fastnat för Whitney Ports reaktion varje vecka tillsammans med sin man. De diskuterar avsnitten och serien samtidigt som de berättar roliga behind-the-scenes. Visst ni att Whitney fortfarande är blockad på all social media av Spencer?

Perfekt om du vill veta vad som händer samtidigt som du inte riktigt bryr dig. Se alla avsnitt här.

Veckans snackisar

How to lose a guy blir en tv-serie

Först Gossip Girl, nu ‘How to Lose a Guy in 10 Days’! Kultklassikern från 2013 får en ny, men liknande, story i sin tv-version skriven av Guy Branum. Branum har tidigare gjort Awkward och The Mindy Project. Läs mer här.

How To Lose A Guy In 10 Days Drinking GIF

Missa inte

Två generationer diskuterar LGBTQ+

För några veckor sedan kom Eugene Lee Yang ut med videon “I’m Gay” (se den i sin helhet här, den är fantastisk). I den här videon ser en kvinna den tillsammans med sin koreanska mormor (eller farmor) och diskuterar LGBTQ+. Fint och ärligt.

“What can you do? It’s love”. Se här!

Varför är det så svårt att hitta foundation i fler nyanser?

Jag hittade den här texten häromdagen och kände att den är värd att lyftas. Det är en krönika på ELLE, publicerad förra året, men känns fortfarande relevant. Intressant inblick och tankeställare.

Läs hela krönikan.

Maya Hwake släpper musik

Har du sett Stranger Things 3? Om du har det vet du hur fantastisk Maya Hwake är, och om inte – you’re about to find out. Hon har precis släppt en EP med två folklåtar och de är så bra! Dagens musiktips.

Lyssna här.

Bild

Vad vi inte får nog av

Recipes for self love

Det här kontot drivs av en fantastisk illustratör som pushar för self-love ur ett kvinnligt perspektiv. Varje illustrator har en välskriven bildtext med en påminnelse om vad som är viktigt. Lägg upp din selfie!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Recipes For Self Love (@recipesforselflove)