Vad vi älskade på internet förra veckan

Bild: goodhousekeeping

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen. Denna vecka bjuder vi på en blandning av tv-snackisar, skönhet och musik!

Veckans snackisar

Älska mig: en ny serie på Viaplay

Jag har kollat på de tre första avsnitten av serien Älska mig som hade premiär i början av oktober och WOW, vad den är bra! Man slängs mellan skratt, gråt, skam och glädje vilket jag älskar — allt är otroligt verklighetstroget och välgjort. Jag rekommenderade serien till min syster och det slutade med att jag såg på alla avsnitt med henne en gång till. Josephine Bornebusch, som både skapat och skådespelar i serien, gör ett fantastiskt jobb.

Spana in serien här!

Michaela Forni i Efter Fem

Förra veckan avslöjade FORNIs grundare Michaela i ett blogginlägg att hon ska vara med i TV4-succén Efter Fem med Tilde de Paula! Imorgon ser vi henne i tv-rutan och då ska hon berätta om varför hon åt sin moderkaka efter förlossningen. Har vi tur får vi även se lilla Dante i rutan. Tune in!

Här kan du se Efter Fem.

Michaela Forni
Bildkälla

Missa inte

Clinique släpper nya läppstift som matchar din foundation

Det kan vara svårt att hitta en nyans på läppstift som matchar med ens hudton men nu gör Clinique det åt oss! Den nya serien Even Better Lip är framtagna för att matcha den nyans på foundation man använder från Cliniques foundationserie med samma namn, Even Better! Varje foundation-nyans matchas med tre perfekta nyanser på läppstift: Naked, Casual och Glam – alla för olika tillfällen.

Läs mer om läppstiften här!

even better lip
Bildkälla

Jojo släpper ny låt

Är det någon annan än jag som också älskade låten “too little too late” av Jojo? Nu har hon äntligen släppt ny musik! I den nya låten Joanna (som också är hennes förnamn) sjunger hon om sig själv i tredje person, om kritiken som riktats mot henne senaste åren. Vi är glada att ha henne tillbaka – heja Jojo!

Lyssna på Jojo här!

Tweets om kvinnor, för kvinnor, av kvinnor

Buzzfeed har samlat 50 roliga betraktelser kvinnor har delat med sig på Twitter.

Spana in alla här!

tweet
Källa

En person vi gillar

I helgen såg jag ett videoklipp av 101 åriga Ruth som hoppar fallskärm och blev minst sagt imponerad! Själv har jag alltid haft en bild i huvudet av att jag ska vara en pigg, glad och frisk tant, därför glädjer det mig så mycket att ta del av såna här peppande historier. Heja Ruth!

Se filmen och läs mer här!

Ruth Fallskärm
Bildkälla