Vad vi älskade på internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Virtuella resmål att upptäcka

I tider som dessa när den längsta resan man tar är tur och retur till kylskåpet så kan lusten att upptäcka något nytt bli stor. Därför trendar just nu de virtuella resmålen! Nu kan du till exempel få en guidad tur i Louvren ifrån din soffa, eller varför inte upptäcka Peru och Machu Picchu ifrån sovrummet?

Läs mer om det här!

Tacos som ger hopp

Miley Cyrus och pojkvännen Cody Simpson har visat vägen för hur man är en god medmänniska. De levererar nämligen tacos till deras lokala sjukhus i Los Angeles för att stötta de som jobbar inom vården. Bra gjort!

Missa inte

Att jobba som en professionell sjöjungfru

Har du alltid drömt om livet under ytan i ett Ariel liknande fodral? Då kan du gå i sjöjungfrun Lindens fotspår! Linden jobbar heltid med att inspirera unga människor till att tro på magi och att värna om hennes största passion –  havet. Se mer om hennes liv här:

Återskapa konst hemifrån

Jag blev inte chockad när jag fick denna länken av Louise, hon har en förmåga att hitta de mest sjuka och roligaste sakerna som går att hitta på internet. The Getty Museum har nu uppmanat folk till att återskapa kända konstverk hemifrån av saker de har hemma. Enought said, jag låter bilderna tala för sig själva:

 

 

 

 

 

 

 

Läs hela artikeln här!

Digitala kompisar via Nya Kompisbyrån

Om du vill ha nya vänner men känner att den sociala distanseringen sätter käppar i hjulet för dig så har nya kompisbyrån tagit ett perfekt initiativ. Genom deras nylanserade koncept Digitalkompis så kan du enkelt matchas ihop med en ny vän genom deras system. Fyll i ditt namn och allmän information om dig själv så fixar Nya Kompisbyrån resten!

Du hittar tjänsten här!

Att skratta sig igenom en misär

Vill du ta en paus och skratta lite åt pandemin som pågår? Då kan du börja söka runt på internet efter “Corona logotyper”, vill du ha roligt en längre tid så utvidgar du konceptet och gör dina egna. Här kommer ett smakprov:

Läs hela artiklen här!

Förstärkande live sessions att ta del av

Om du känner att du vill utvecklas trots att du håller dig hemma kan du titta på Herways härliga live sessions! Där tar de in olika talare varje vecka som inspirerar och lär ut. Se veckans schema på deras Instagram:

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *