Vad vi älskade på internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Whitney Port reagerar på The City

Whitney Port och hennes man är tre veckor in i karantän och har börjat se om serien The City, som Whitney medverkade i 2008. Man ser avsnittet tillsammans med dem, varav Whitney berättar om vad som egentligen hände bakom kamerorna medan hennes man skämtar på hennes ex bekostnad. Den som kan räkna hur många “omg” det här klippet innehåller vinner!

Goodwill i hotellbranschen

Här är ett tips till alla er i Stockholm! Jag bestämde mig för att byta miljö den här helgen på ett hotell i stan, något jag inte ångrar. Många hotell ger rabatterade priser nu för att boosta försäljningen, något jag nyttjade genom att boka ett rum på hotellkedjan Nobis – och oj vad härligt det var! Så till alla som börjar tröttna på väggarna hemma och har möjlighet att att ta en staycation – kanske finns det möjlighet att stödja hotellindustrin i din stad?

Klicka här för att se Nobis friends-priser.

Prinsessan Sofia hyllas

När jag läste nyheten om att prinsessan Sofia gått en utbildning för att kunna vara på plats och stötta vården under pandemin – då blev jag riktigt varm om hjärtat. Sofia är just nu placerad på Sophiahemmet och assisterar sjuksköterskor. Inte nog med det så har dessutom Amerikanska Vogue lyckats plocka upp nyheten, och hyllar den svenska prinsessan! WOW säger jag bara!

Läs hela artikeln här.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Prinsparet (@prinsparet)

29 annonser som inte skulle få existera idag

Visst är det intressant hur man annonserade för bara några år sedan? Canyouactually.com har gjort en lista över några riktigt motbjudande annonser som ansågs som god reklamsed förr i tiden. Det är chockartat och jobbigt att se, men viktigt att komma ihåg att den här typen av beteende fanns i mainstream media för inte  länge sedan, väldigt mycket är fortgår fortfarande. Jag låter bilden tala för sig själv:

Se hela listan här!

Trender från tidiga 00-talet listade

Ett modeår som förmodligen aldrig kommer att glömmas är det tidiga 00-talet. Då trendade chokers, Juicy Couture-mjukisdressen och jeansen utan bakfickor. Vissa saker var nog inte bättre förr ändå?

Läs hela listan här!

Att bli dumpad under en pandemi

Har du funderat över hur det skulle vara eller kännas att bli dumpad under en pandemi? Då har Buzzfeed gjort dig tjänsten och skrivit om det. Jag lovar att det är mycket mer bekvämt att läsa artikeln än att uppleva det själv!
Läs hela artikeln här.
 

We’re all in this together

High School Musical är tillbaka med en ny succé! Som ett genialiskt drag har High School Musical och andra Disney-stjärnor samlats för att sprida hopp i dessa annars ganska dystra tider. De sjunger nämligen låter “We’re all in this together” tillsammans över nätet. Försök att inte bli glad av det: