Vad vi älskade på internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Gigi Hadid ska bli mamma

När nyheten om att Gigi Hadid är gravid nådde mig höll jag på att trilla av stolen! Den 25-åriga superstjärnan Gigi tar nu  tillsammans med pojkvännen Zayn Malik steget och skaffar barn. Oj vad jag ska följa denna graviditeten, är du lika nyfiken som jag så har Vogue även gjort en timeline över Gigi och Zayns förhållande. Dom har minst sagt tagit intressant vändningar genom åren!

Läs mer om graviditeten här, och här hittar du tidslinjen!

Amanda har fött barn

Det handlar mycket om barn just nu! Men ingen har väl missat att vår Amanda Jenninger i tisdags födde världens finaste tjej, Stella. Allt har gått bra och den nyblivna familjen är numera hemma och myser hela dagarna. Amanda har dessutom gjort ett blogginlägg så ni som är nyfikna kan läsa mer. Vi önskar i alla fall tusenmiljoner grattis till Amanda och Adam!

Läs Amandas blogginlägg här!

Missa inte

Justin Bieber och Arianna Grande släpper en duett

Inte nog med att två superstjärnor släpper en duett ihop den 8:e maj, de skänker dessutom intäkterna till välgörenhet och låter fansen vara med i musikvideon. Det har minst sagt slagits på den stora trumman inför det kommande låtsläppet. Vill du vara med och tävla om en plats i den officiella musikvideon så går du in Justin Biebers Instagram!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Justin Bieber (@justinbieber)

Emily Blunt och John Krasinski underhåller världen

Emily Blunt och John Krasinski kan ju vara kändisvärldens finaste par. Louise hittade den här gamla intervjun med paret och The Hollywood Reporter när hon letade efter det perfekt nude-läppstiftet (har någon tips?). Emily och John avslöjar deras första celebrity crushes och mycket mer. Ni vill inte heller missa Emilys underbara dialekt, bara att få höra hennes röst är anledning nog att trycka på play.

Se videon här!

Roliga konversationer

Det finns en rykande färsk lista på Buzzfeed, denna gången handlar den om roliga konversationer. Försök att inte skratta!

Se hela lista här!

Gigi Hadid

Covid-19 Music Relief

En av många branscher som går på knäna just nu är musikbranchen. Med inställda konserter och inkomstkällor som satts på paus behöver musikerna allt stöd dom kan få. Därför har Spotify satt upp ett donations-program där du enkelt kan gå in och stödja din favorit organisation. Tillsammans är vi starkare!

Skänk pengar via Spotify här!

Gigi Hadid

Ny säsong av Workin’ Moms

Den 6:e maj smäller det, då har den prisbelönta serien Workin’ Moms premiär för säsong fyra på Netflix. Har du missat serien så handlar den om fyra kanadensiska mammor som efter en lång mammaledighet ska återgå till arbetslivet. Skildringarna av deras liv är minst sagt humoristisk. Missa inte!

Se trailern här!

Gigi Hadid

Läs förra veckans favoriter här!