Vad vi älskade på internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Learn from the expert

Har ni följt FORNIs nya artikelserie “Learn from the expert“? Varje vecka intervjuar Michaela en inspirerande person om ett ämne som passar dom. Samma dag som artikeln går ut blir det även en livesändning på vår Instagram där ni kan vara med och fråga experten direkt! Missa inte nu på onsdag – då är det Josefin Dahlbergs tur!

Se tidigare Learn from the expert intervjuer här!

Lady Gaga och Ariana Grande släpper duett

Det verkar som att Ariana Grande har ett bra öga för samarbeten. Bara för några veckor sedan släpptes duetten med Ariana Grande och Justin Bieber, nu gör hon det igen – fast med Lady Gaga! På fredag är låten ute och jag kan inte tänka mig att det är något annat än en succé på gång!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#RAINONME WITH @ARIANAGRANDE ⛈ FRIDAY 5/22, MIDNIGHT ET WORLDWIDE

Ett inlägg delat av Lady Gaga (@ladygaga)

Missa inte

En design-dröm

Swedish Stockings, som tillverkar strumpbyxor av gamla återvunna strumpbyxor och Gustaf Westman, möbeldesignern på allas läppar har nu slagit sina kloka huvuden ihop. De har nämligen kokat ihop ett par ljuvliga bord gjorda av återvunna strumpbyxor. Jag tror inte att det kan bli mer chic är så!

Du hittar borden här!

Ariana Grande

Lauren Conrad i Pop Innovators E

Har ni inte sätt på Lauren Conrads avsnitt i Pop Innovators än så är det hög tid att göra det! En mer genuin och fin människa är svårt att hitta. Enjoy!

Se hela videon här.

Praktisk i vardagen

Ni vet alla trubbel som uppstår i vardagen när man tänker, “herregud det är 2020 nu och det här är fortfarande för svårt att lösa”. Well, de flesta av den typen av problem HAR faktiskt en lösning på 💡 Buzzfeed har gjort en lista med smarta produkter som löser dina vardagliga problem.

Läs hela listan här!

Ariana Grande

Kreativa själar

Geniet Micarah Tewers har återskapat Ariana Grandes Grammis-klänning för 400kr! Hon är dessutom rolig och underhållande, se när hon gör sin grej här:

Se hela videon här.

 

Missade du förra veckans Forni Favorites? Du hittar den här!