Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild via Harper’s Bazaar

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Beyoncé släpper ett visuellt album för att hedra svart historia

I samband med Beyoncés medverkan i The Lion King började hon jobba på ett visuellt album för soundtracket, men det blev något mycket större. Hon har precis släppt trailern för “Black is King”, ett visuellt album som lyfter svart historia, arv och framtiden med hjälp av, vad som ser ut som, hisnande scener och musik.

Du kan se trailern nedanför på YouTube men jag skulle rekommendera att läsa Beyoncés Instagram-inlägg där hon berättar mer om hennes tankar kring filmen.

Den kommer streamas på Disney+, vilket ännu inte kommit till Sverige (kämpa, september) men vi hoppas att vi kommer få se det här globalt så snart som möjligt!

Se trailern här.

Håll koll på Corona-uppdateringar

Efter så många månader i pandemin känns det som att många har tappat intresset och återgått till sin vardag. Det är fortfarande superviktigt att vi håller distansen och tar hand om vår handhygien för att fortsätta minska smittospridningen – speciellt nu när många svenskar ska resa runt i landet.

På SVTs nyhetssida har de live-uppdatering om pandemin och hur det påverkar Sverige samt resten av världen. Vi kan varmt rekommendera att hålla koll på den sidan för att se nya uppdateringar och möjliga direktiv.

Håll koll på det senaste om pandemin här.

Ashley Grahams Zoom-photoshoot för Harper’s Bazaar

Under pandemin har många fått hitta alternativa sätt för att fortsätta business som vanligt. För Harper’s Bazaars senaste sommar-nummer valde de att lyfta sex kvinnor som använder sina röster för något gott. En av dessa kvinnor är Ashley Graham, och på hennes Instagram delade hon med sig av hur de fotograferade omslagsbilden – i hennes trapphus över Zoom! Det var hennes pojkvän (och baby) som assisterade fotografen Mario Sorrenti.

Se mer om bilden på Ashleys Instagram här!

Bild via Ashley Grahams Instagram

 

Missa inte

Benjamin Ingrosso live på Gröna Lund

Det var Benjamin Ingrossos tur att uppträda på Gröna Lund för Cmores Late Night Concert. Hans live-version av “I’ll Be Fine Somehow” gick rakt in i hjärtat.

Se hela uppträdandet här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av BENJAMIN INGROSSO (@benjaminingrosso)

Känslosam pregnancy announcement

Nu när jag är gravid verkar jag ha bytt ut mina “soldier comes home to surprise dog”-videos mot “pregnancy announcement”-videos: och RawBeautyKristis slår de flesta. Hon är en beauty-YouTuber som under många år pratat öppet om sin infertilitet, och hur hon kom till en plats där hon är okej med det. Men så plötsligt efter FEMTON ÅR får hon ett plus. Herre jisses, vill du känna lite kärlek för en främling, kolla in videon.

Se hela videon här.

En onödig lista med roliga SMS

Det var ett tag sedan vi hade en hederlig och onödig lista med roliga meddelanden, så här kommer en! Buzzfeed har sammanfattat 17 stycken meddelanden som diverse personer fått ta emot.

Läs hela lista här.

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *