Vad vi älskade på Internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Amanda Jenninger tar över FORNIs Instagram

Varje vecka under sommaren kommer en av våra FORNI-redaktörer dela med sig av sin vecka och bästa sommar-tips på Instagram Stories – näst på tur är Amanda som ni från och med idag kommer att kunna följa via vår Instagram 😍 Visst hängde ni med när Louise tog över förra veckan? Om inte så kan ni läsa Louise vykort från Torekov här!

Klicka här för att följa oss på Instagram!

Bianca Ingrosso säljer Caia Cosmetics

Sveriges starkast lysande stjärna måste väl ändå vara Bianca Ingrosso? Nu chockar hon lilla landet lagom igen med att vara ekonomiskt oberoende vid 25-års ålder. Detta då hon bestämde sig för att sälja hälften av sitt sminkbolag Caia Cosmetics. Caia har varit en succéhistoria från start, och redan vid första lanseringen kraschade hemsidan av trycket. Därför känns det inte mer än rätt att affären ska ha kostat ca 200 miljoner kronor. Utav dessa kan Bianca själv plocka ut 60 miljoner.

Läs mer här!

Missa inte

Mustiga Mauri har hittat Sveriges godaste glass

Följer ni Mustiga Mauri på youtube? Om inte, gör det! Han är en skojig filur som letar efter god mat. Det senaste avsnittet är så somrigt och härligt så jag kan inte låta bli att tipsa om det i FORNI Favorites. Här kommer ett ljuvligt klipp på Mauris jakt efter den bästa glassen:

Följ Mustiga Mauri på youtube här!

Corona-kreativiteten sprudlar

Man kan bli minst sagt förvånad när man hoppar in i en taxi nuförtiden. Man vet aldrig vad man ska mötas utav och hur taxichauffören i fråga har valt att skydda sig mot smittan. Buzzfeed har gjort en lista med humoristiska och kreativa sätt att skydda sig:

Se hela listan här!

Black is king

Beyonce gick i juni detta året ut med att hon har ett nytt album på gång. Nu kan vi säga mer, och till och med se på trailern. Det nya albumet är ett visuellt album som har inspirerats utav Lejonkungen. Beyonce har både regisserat och skrivit texterna själv. Go Beyonce!

Läs mer här!

Fenty Skin

Från en skönhets-stjärna till en annan så har även Rihanna släppt goda nyheter om sitt sminkmärke Fenty beauty. Numera är det läge att kalla det för ett skönhetsmärke då det senaste släppet är ett tillskott med hudvårsprodukter. Nu har hon har lanserat Fenty Skin, vilket har skapat stor uppståndelse. Behöver jag ens säga att jag vill testa allt?

Läs mer här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *