Vad vi älskade på Internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Stephanie Strauch tar över FORNIs Instagram

Varje vecka under sommaren kommer en av våra FORNI-redaktörer dela med sig av sin vecka och bästa sommar-tips på Instagram Stories – näst på tur är Stephanie som ni från och med idag kommer att kunna följa via vår Instagram 😍  Visst hängde ni med när Therese tog över förra veckan? Om inte så kan ni läsa Thereses vykort från Stockholm, Köpenhamn OCH Paris här!

Klicka här för att följa oss på Instagram!

Instagram lanserar deras svar på TikTok: Reels (Rullar)

Har du märkt att det har börjat dyka upp TikTok-liknande videos på Instagram? Det är plattformens nya funktion du har sett: Reels. På samma sätt som TikTok kommer du kunna skapa 15 sekunders-videos tillsammans med ljud, och dela det på din profil. Det är väldigt bra timing för Instagram, speciellt i USA då Trump vill förbjuda den kinesiska konkurrenten. Frågan är nu vilken app som kommer gå starkast ur – det ska bli intressant att följa hur de stora TikTok-stjärnorna, som Charli D’Amelio, kommer agera. Kommer de gå över?

För de som inte tagit sig in i TikTok-världen kan det här vara ett riktigt kul tillskott.

Läs mer om den nya funktionen här!

Missa inte

Ny kärleksserie på Netflix

Åh, jag är så glad att Linda tipsade mig om den här! I reality-serien Love on the Spectrum får vi följa med unga människor som söker kärleken och dejtar som vilka som helst – skillnaden är att de alla har någon form av autism. Påverkar det deras möjlighet att hitta kärleken? (We hope not!) Världens mysigaste serie!

Se Love on the Spectrum här!

Taraji P. Henson och Ellen Pompeo diskuterar industrin

Dags för ännu ett tips från Actor on Actor, tidningen Varietys YouTube-serie! Taraji P. Henson (Empire) och Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) diskuterar orättvisa löner och den giftiga jobbförhållanden. Jag älskar de här två kvinnorna, och som någon i kommentarsfältet sade: “unproblematic people age better. it’s science.” Extratips: Se Taraji i filmen Hidden Figures – SÅ bra!

Läs mer här!

Det bästa av Schmidt från New Girl

Har du sett serien New Girl någon gång? Om inte, do it. TV-serien är värd att se om bara för att se karaktären Schmidt (och Winston). Buzzfeed har listat tumblr-konton med det absolut bästa GIFsen Schmidt har levererat.

Se hela listan och le lite här!

https://newgirlgifs.tumblr.com/post/79356116499

Zara Larsson på Gröna Lund

Zara Larsson uppträdde på Late Night Concert med nya låten Love Me Land och wow, hennes röst blir bara bättre och bättre. Uppträdanden är dessutom väldigt vackert bland Gröna Lunds tysta karuseller.

Se hela framträdandet här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *