Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: The Giuliva Heritage x H&M collaboration, Courtesy of H&M

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Hunter Schafer blir Shiseidos ambassadör

Euphoria stjärnan Hunter Schafer har tagit världen med storm: inte nog med att hon bara är 21 år gammal och har blivit utsedd till en utav de mest lovande skådisarna 2020 efter succén i Euphoria – nu är Hunter även den första transpersonen som blir ambassadör för skönhetsvarumärket Shiseido. Heja!

The Giuliva Heritage x H&M

Den 3e september släpps ett (från min sida) otroligt efterlängtat samarbete mellan The Giuliva Heritage och H&M. För er som missat The Giuliva Heritage så är det ett exklusivt, italiensk klädmärke som fokuserar på hållbarhet. Varumärket lägger stor vikt vid hållbara material och designar kläder som ska gå att använda länge. I samarbetet med H&M får vi se mycket utav The Giuliva Heritages signatur plagg (kavajer och byxor) och jag tror att man kan göra riktiga fynd.

Läs mer här!

Photo: Courtesy of H&M

Missa inte

Trailer för Words on the bathroom walls

Louise skickade den här trailern till mig och mitt “se-begär” slog på fullt alarm. Huvudpersonen i filmen har samma kamp som vilken annan tonåring som helst, han försöker passa in, ha kompisar och blir kär – men samtidigt som han går igenom denna turbulenta tid i livet blir han även diagnostiserad med schizofreni. Bara av att kolla på trailern så fick jag ont i hjärtat, vill se hela filmen nu!

Se trailern här!

Män har sagt sitt om kvinnokroppen

En ny dag och en ny rolig lista på Buzzfeed. Denna gången har dom samlat in femton gånger män har missuppfattat hur kvinnokroppen fungerar. Här kommer ett smakprov:

Se hela lista här!

 

Busnel firar 100 år

Svenskt företagande och framförallt svenskt mode är något som ligger mig varmt om hjärtat, därför vill jag ge ett stort grattis till det svenska varumärket Busnel som fyller 100 år i år! Detta firar dom dessutom på ett roligt sätt, deras höst och vinter- kollektion kallas i år för Decades och där har varje plagg låtits inspireras av olika årtionden från 1920 till 2020. Stort grattis till 100 år!

Läs mer om Busnel här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *