Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Linda Persson

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

FORNI har en ny bloggare

FORNIs redaktör Linda Persson har fått den stora äran att börja blogga på FORNI! På bloggen kommer ni främst att kunna läsa om mode, skönhet och livet som ung vuxen i Stockholm. Linda tycker att det känns så roligt att ha en egen liten plattform att uttrycka sig på men fortfarande bli ännu mer forni-fixerad. Hoppas ni vill följa med på den här resan!

Läs bloggen här!

Slutet för Keeping up with the Kardashians

Förra veckan gick familjen Kardashian ut med beslutet att den 20:e säsongen kommer att bli deras sista. Ett beslut som har väckt många blandade reaktioner. Trogna fans är i tårar medans andra tycker att det var på tiden att showen läggs ned.  Säga vad man vill om serien men det är definitivt slutet av en era!

 

Missa inte

Flattered x Lisa Olsson

Den 24 september släpper modeprofilen Lisa Olsson en kollektion med (dösnygga) höstboots tillsammans med Flattered. Skorna släpps i Lisas tre favoritfärger: Svart, Beige och Grön. Funkar för alla occasions, vi älskar!

Läs mer här!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

Libresse –#wombstories 

I juli lanserade Libresse en kampanj som heter #wombstories där får vi se kvinnors berättelser inom ämnen såsom mens, infertilitet, missfall och klimakteriet. Filmen har flera inslag av animationer föreställande livmödrar och vad som faktiskt sker i kvinnokroppen som gör det enkelt för många att förstår hur det fungerar. Libresse mål med kampanjen är att bryta tystnaden kring dessa tabubelagda ämnena. Libresse har även skapat ett eget forum på deras hemsida där kvinnor kan gå in och dela sina upplevelser.

“Alla våra wombstories förtjänar att höras.
För att känna varandra.
För att hjälpa varandra.
För att se varandra.”

Läs mer, eller bidra med din wombstory här!

Älska Mig- säsong 2

Som vi har väntat! I söndags släpptes äntligen de två första avsnitten av Josefine Bornebushs andra säsong av Älska mig. Vi fortsätter att följa Clara och Peters relation och  de nya utmaningar de möter samt dyker djupare in i Sten och Arons livssituationer. Likt första säsongen är Josefine Bornebush både regissör, manusförfattare och  spelar huvudrollen i  serien. Har du inte sett första säsongen är det dags att börja nu! Serien hittar du på SVT och ViaPlay.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josephine Bornebusch (@jbornebusch) on

GodDryck släpper 110% klimatpositiv dryck

Goddryck är ett företag som tillverkar ekologiska alkoholfria drycker som alltid har haft som syfte att bidra till en bättre planet. De har skänkt all vinst till välgörenhet och blir nu det första företaget att kunna erbjuda klimatpositiva drycker. Klimatpositiv innebär att all form av utsläpp kompenseras till 110%. I samband med detta har de nu lanserat en ny ekologisk alkoholfri dryck med smak av äpple och ingefära. Mums!

Läs mer här!

Glossier Boy Brow-Auburn

Glossier Boy Brows brynmaskara är en mycket populär produkt som sålt nästan 4 miljoner exemplar och säljs slut gång på gång. Nu har de äntligen utvecklat sin färgskala och lanserat en ny färg. Denna nya färg är Auburn vilket kompletterar de tidigare färgerna svart, blond och brun bra!

Finns att köpa här!

1 person pratar om det här! Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *