Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Stories by Chaundy

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Bianca X Nelly

Det är väl ingen som har missat att Bianca Ingrosso släpper sin första egna kollektion tillsammans med Nelly.com. I kollektionen hittar vi allt från partyklänningar till boots, skjortor och skinnplagg. Som allt annat Bianca gör verkar även detta vara en succé – när jag skulle in och kika imorse låg sajten nere… (surprise)!

Ni hittar kollektionen här!

Kenza har börjat blogga igen!

Efter en fem månaders paus har Kenza nu beslutat sig för att ge bloggen en ny chans. Jippie! Vi säger varmt välkommen tillbaka.

Läs bloggen här!

Missa inte

The real story of Paris Hilton

Paris Hilton, var börjar man? Hon är förmodligen en av de mest uppmärksammade kvinnorna i världen och är en av dom få som faktiskt är känd för att vara känd som många uttrycker det. Men de senaste åren har har det varit väldigt tyst från velour-drottningen, men det har kryllat av alla möjliga spekulationer från fansen. Tystnaden bröts dock förra veckan när “The real story of Paris Hilton” släpptes på Youtube. I dokumentären får vi se en helt ny sida av Paris där hon bland annat berättar att hon under hela sin karriär spelat en roll och att hon nu vill att fansen ska få se hennes riktiga jag.

Dokumentären ses gratis på Youtube här!

Molly Sandén-Jag mår bra nu ft. Newkid

Om ni inte redan lyssnat på Mollys senaste låt tillsammans med Newkid så har ni något att se fram emot. En riktig skön R&B-poplåt som spelades på repeat i mina hörlurar förra veckan. Lyssna och njut!

Disney plus har kommit till Sverige

Streamingtjänsten Disney plus blev förra veckan tillgänglig i Sverige. En tjänst som låter dig se i princip allt Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic material som existerar. Det vill säga en lång nostalgitripp!

Läs mer här!

 

Yoga-visning

Spännande, eller hur?  Ett samarbete mellan Stories by Chaundy, Grounded Factory och Bo Sthlm. På söndag bjuder de tillsammans in dig till en väldigt mysig lägenhetsvisning på Söder. Det är en förhandsvisning och upplägget är att besökarna kör ett yogapass tillsammans med en instruktör i lägenheten, för att sedan njuta av enklare fika samtidigt som ni i lugn och ro kan kolla er omkring. Kul initiativ tycker vi!

För att läsa mer eller anmäla dig klicka här!

19 things women wish they didn’t have to explain to men about sex

I helgen kom jag över den här artikeln när jag klickade runt på Buzzfeed. 19 kvinnor har besvarat frågan “vad de tycker att killar borde förstå om sex”. De är många humoristiska svar men jag är övertygad om att alla kvinnor känner igen sig i någon av dom. Mina favoriter är 2, 8, 14 och 16!

In och läs hela artikeln här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *