Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: By Malina

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Gigi Hadid har blivit mamma

I onsdags kväll gick toppmodellen Gigi Hadid och artisten Zayn Malik ut med att deras första barn har kommit till världen. En liten tjej!

 

View this post on Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Paris Hilton i Drew Barrymore Show

Tidigare i september släpptes dokumentären “This is Paris” där Paris Hilton visar en helt annan sida av sig själv och hur hon under hela sin karriär spelat en karaktär. Förra veckan gästade hon Drew Barrymore show där hon öppnar upp sig om händelser och tidigare trauman som starkt påverkat henne som person. Paris berättar om hur hon har handskats med situationen och hur hennes nära relationer ser ut idag.

 

Missa inte

Svanfeldts Coffees CP-kaffe

I fredags släppte paret Ditte och David Svanfeldt tillsammans med Svanfeldst Coffe kaffesorterna CP, ADHD, Utmattning och Beroende. Detta för att uppmärksamma och bidra till forskning om dessa vanliga hjärnrelaterade diagnoserna. Paret har själva en dotter som föddes med en CP-skada som fått mycket hjälp samt stöd, och vill genom detta initiativ ge tillbaka.

För att läsa mer eller beställa kaffe klicka här!

Trailer för filmen Freaky

I höst visas filmen Freaky på bio. En skräckis som dessutom handlar om en body-swap, vem älskar inte det temat? I huvudrollerna hittar vi Vince Vaughn (en favorit) och Kathryn Newton. Jag som älskar thrillers blev väldigt taggad på denna! Filmen släpps 13e november.

By Malina – Jardines De Flora

Är det snart dags för din stora dag? Se hit! By Malina har skapat en fantastiskt fin brudkollektion kallad Jardines de Flora. Klänningarna är en blandning av modernt och klassiskt med många fina detaljer. Personligen så älskar jag de två delade kreationerna!

In och kika här!

Tillsammans – Svenska artister för Black Lives Matter

Låten heter “Tillsammans” och bakom den ligger hiphop och r’n’b-artisterna Jireel, Seedy, Oliviah, Winita, Gee Dixon, Denz, Rez, Chelsea Muco och Jamkid. Låten är ett statement om de brister som idag existerar i samhället. Alla intäkter kommer oavkortat gå till Black Lives Matter-rörelsen i USA.

In och lyssna!

Nicole Falcianis bok: Du ser ju inte sjuk ut

Nicole Falciani har släppt sin andra bok, “Du ser ju inte sjuk ut“. Nicole har levt med sjukdomen reumatism sedan sex års ålder. Reumatism är en kronisk sjukdom som ungefär en miljon svenskar lever med. I boken berättar Nicole sin egna berättelse om hur det har varit att leva med sjukdomen.

Ni hittar boken här!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICOLE FALCIANI (@nicolefalciani) on

“13 hilarious fails from this week”

Har du haft en dålig dag, en allmänt trött måndag eller vill du kanske bara få dig ett gott skratt? Som vanligt hittar man alltid något hysteriskt roligt på Buzzfeed och idag blir tipset “13 fails from this week“.

Klicka här för att komma till inlägget!

1 person pratar om det här! Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *