Vad vi älskade på internet förra veckan

Bild:Cancerfonden

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen. Denna vecka bjuder vi på en blandning av produktnyheter, kungligheter och filmer.

Veckans snackisar

Parfymkreatören designar årets Rosa Band

Grundaren av Byredo, Ben Gorham, står bakom designen av årets Rosa Band. Ben berättar för Cancerfonden: “Ett av mina uppdrag med Rosa Bandet var att skapa något som är relevant för unga människor och få dem att tänka inte bara på sjukdomen utan på livet. På vad som är ett kvalitativt liv. Hur vi vill leva och hur vi blir sjuka går hand i hand”. Parfymkreatören har designat både ett klassiskt rosa band med säkerhetsnål och ett armband, som inspirerats av ett slitstarkt rep som ska symbolisera hoppet som håller oss samman i kampen mot cancer.

Du kan läsa intervjun med Ben Gorham här.
Rosa Bandet kan du köpa på bland annat Lindex.

Innovation inom svensk hudvård – Bagliora

“Som en grön smoothie för din hy” beskrivs nya hudvårdsmärket Bagliora. Produkterna som är veganska och producerade i Sverige utlovar en hög andel naturligt och ekologiskt innehåll i kombination med effektfulla och aktiva ingredienser. De har kombinerat den senaste teknologin inom hudvård med aktiva näringsämnen för att optimera hudens hälsa och vitalitet. Jag är helt klart nyfiken på att testa!

Bagliora

Bild:Bagliora

Här kan du köpa produkterna.

Prins Harry stämmer The Mail i försvar av Meghan Markle

I veckan publicerade Prins Harry ett pressmeddelande där han tar allas vår favoritkunglighet i försvar – hans fru Meghan Markle. Den brittiska tidningen The Mail har publicerat ett brev mellan Meghan och hennes pappa. I pressmeddelandet berättar Harry att hans största rädsla är att historien ska upprepa sig. “There comes a point when the only thing to do is to stand up to this behaviour, because it destroys people and destroys lives. Put simply, it is bullying, which scares and silences people.”

Du kan läsa Prins Harrys pressmeddelande här.

Missa inte

A Star Is Born släpps på Netflix

Filmen som hade premiär för exakt ett år sen har äntligen släppts på Netflix! Vi är lika exalterade att krypa ner i soffan och slå på denna romantiska film som första gången vi rusade till biograferna. Vi kan varken få nog av Lady Gagas eller Bradley Coopers vackra stämmor eller skådespelarinsatser i förra årets stora biosuccé.

Här kan du se A Star Is Born.

Nya behind the scenes från första Harry Potter filmen

Alla som älskar Harry Potter räcker upp en hand! Jag är ett troget fan av trollkarlsgänget på Hogwarts (tittar på samtliga filmer varje år runt jul) och därför blev jag helt uppslukad av denna behind the scenes-video från de första inspelningarna som Louise skickade till mig. Nostalgi någon?

Se hela filmen här.

En person vi gillar

Jag följer Hannah Andersson slaviskt på instagram. Hennes instagram ger en perfekt dos träningsinspiration och tänkvärda citat – bara pepp helt enkelt!

Följ hennes konto Fashionablefit.

fashionablefit