Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Elsa Hosk

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Elsa Hosk ska bli mamma!

Den svenska toppmodellen Elsa Hosk gick förra veckan ut med att hon väntar sitt första barn tillsammans med Tom Daly. Hon delade nyheten på sin Instagram och avslöjade att hon redan är halvvägs in i graviditeten. Vi säger stort grattis och lycka till!

Missa inte

Vivienne Westwood- “Punk & glamour, a private collection”

Den brittiska modeskaparen och den så kallade “punkdrottningen” Vivienne Westwood visas nu i Sverige. Westwood är en känd modeaktivist som även har engagerat sig politiskt. Utställningen äger rum på Millesgården och omfattar 350 plagg. Föremålen kommer från den brittiske privatsamlaren Lee Price. I utställningen hittar vi även en serie med bilder från fotografen Ki Prices som har följt Westwoods politiska miljöengagemang och aktivism.

In och läs mer här!

Lejonkungen får en uppföljare

År 2019 var den nya versionen av “Lejonkungen” den mest sedda filmen på de svenska biograferna. Förra veckan meddelade Disney att succéfilmen får en uppföljare. Enligt källor ska filmen regisseras av Barry Jenkins, men vad filmen kommer att handla om eller när den kommer att ha premiär har ännu inte avslöjats. Oavsett är detta en supernyhet!

via GIPHY

BeautyAct by KICKS

Förra veckan lanserades KICKS nya varumärke BeautyAct. I sortimentet hittar vi hudvård, makeup och sminkborstar. Alla produkter är skapade och anpassade för den aktiva vardag vi lever i och de påfrestningar vi utsätter vår hud för.  Alla produkter kommer i flera olika nyanser och texturer så att du garanterat kan hitta vad som passar din stil och hudtyp. För att verkligen belysa detta presenterar varumärket konceptet The_Act som går ut på att varje individ ska skapa sin egen akt som inte är beroende av livsstil, intresse och behov. Vid lanseringen släpptes The Sports Act och The Desk-To-Dinner Act. Varumärket är 100% veganskt och parfymfritt.

Läs mer eller köp produkterna här!

Panta dina Björn Axén produkter

Skönhetsmärket Björn Axén jobbar stark med hållbarhet och att leda utvecklingen framåt inom  frisörbranschen. Några exempel på varumärkets åtgärder är att all produktutveckling sker i Sverige, de jobbar med snålspolande vattenkranar, erbjuder refill-påsar på schampo och balsam samt erbjuder kunder pant på alla sina förpackningar. Att panta dina gamla förpackningar är superenkelt, dessutom får du 10% på en eller flera av Björn Axéns egna produkter när du lämnar in flaskorna. It’s a win win!

Klicka här för att läsa mer!

GAMMAL- Explosion

Veckans låttips! I slutet av september släpptes “Explosion”,  låten är skapad av Gammal. En popduo som består av Peg Parnevik och Pontus Petersson. Personligen älskar jag låten, den är peppig och jättevacker. Jag blir nästan nykär varje gång jag lyssnar på den. En riktig kärlekssaga!

Tit Check Tuesday by Estrid

Oktober är den internationella bröstcancermånaden. Vi kvinnor uppmanas att klämma och känna efter extra på våra bröst. Det är extremt viktigt att du vet hur det ska kännas och hur det inte ska kännas. Detta är inte något du ska göra en månad, det ska göras varje månad. Därför har Estrid lanserat Tit Check Tuesday- en notis i din kalender som ger dig en påminnelse varje månad om att klämma och känna efter lite extra. Notisen ger dig även information om hur du gör en självundersökning. Så bra intiativ!

Gå in här för att prenumerera!

1 person pratar om det här! Vad tycker du?

 1. First off I would like to say fantastic blog! I had a
  quick question which I’d like to ask if you do not mind.
  I was interested to find out how you center yourself and clear your mind before writing.
  I have had trouble clearing my mind in getting my thoughts out there.
  I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be wasted just trying to figure out
  how to begin. Any ideas or hints? Many thanks! camisetas futbol

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *