Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild:NA-KD

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Young Royals

Ännu en svensk originalserie från Netflix är påväg och titeln är Young Royals. Serien följer Prins Wilhelm och de andra privilegierade studenterna på den prestigefyllda internatskolan Hillerska. Wilhelm försöker att utforska vem han egentligen är och vilken väg i livet han ska följa. När han plötsligt blir näst på tur att ta över tronen står Wilhelm för ett svårt val. Young Royals har premiär 2021. Drama och tonårs-prinsar kan inte bli fel!

Missa inte

Mensskydd blir gratis i Skottland

Förra veckan blev det klart att alla kvinnor i Skottland nu kan hämta gratis bindor och tamponger på bland annat fritidsgårdar och apotek. Detta är Skottland först i världen med. Är inte detta den bästa nyheten på länge? Vi får hoppas att fler länder hakar på!

Therése Lindgren sänder live med Stefan Löfven

I fredags bjöd influencern Therése Lindgren in statsministern Stefan Löfven till en livesändning på hennes Instagram-kanal. Therése syfte var att nå ut till flera ungdomar och unga vuxna om Corona-situationen. De pratar bland annat om skolan och om psykisk ohälsa under pandemin. Ett super initiativ och ett bra sätt att nå ut till ungdomar med ämnen som dessa!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Therése Lindgren (@therese)

Bianca Ingrosso blir årets kvinnliga stjärnskott

Bianca Ingrosso tog förra veckan hem priset som Årets kvinnliga stjärnskott i EY Entrepreneur Of The Year som är en stor entreprenörstävling med över 400 tävlandeI och med utmärkelsen har hon nu chansen att bli utsedd till världens främsta entreprenör. Vi applåderar och säger stort grattis Bianca!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Angelica NA-KD

Modebloggerskan Angelica Blick har skapat en klädkollektion tillsammans med NA-KD. I kollektionen hittar vi flera off-shoulder blusar, oversize kappor och klänningar i framförallt svart och vitt. Är du ute efter stiliga, lite vågade plagg med coola detaljer är detta definitivt en kollektion du borde spana in!

Du hittar den här!

Euphoria släpper extra avsnitt

Euphoria är serien på HBO som blev en stor hit hos många. Det har varit mycket snack om det blir en säsong två eller inte men på grund av pandemin har den inte börjat spelas in än. Därför kan fans nu trösta sig med att det blir två special-avsnitt av serien som ska vara som en sorts övergång mellan säsongerna. Det första avsnittet släpps till helgen men när det andra släpps återstår att se. Har du inte sett serien så ta en titt på trailern!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *