Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Gina Tricot

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Tillsammans Igen

En video som har fått enorm spridning denna veckan är Cancerfondens nya julfilm Tillsammans igen. Filmen handlar om en ensamstående pappa och hans nära relation till hans son. Vi får följa resan från första dagen i skolan till ett cancerbesked som skakar om hela deras vardag. En oerhört känslosam video som är värd att se.

Vill du ge bort en julklapp till Cancerfonden i år klicka här!

Missa inte

Byredo X Travis Scott

Hip-hop stjärnan Travis Scott har tillsammans med Byredo tagit fram en parfym och ett doftljus. Travis Scott har länge hämtat inspiration från rymden och detta fall är inget undantag. Doften är ett så kallat “rymdexperiment” och ska dofta precis som rymden, hur det nu doftar? Det får man fantisera om själv! Travis X Space Rage är limited edition.

För att komma till produkterna klicka här!

Tomten är i riskgrupp

Årets nya jullåt står influencers Margaux Dietz och Mumbo Jumbo för. Låten heter Tomten är i riskgrupp och är hysteriskt rolig och sätter sig snabbt på hjärnan! Denna hit åker rakt in på jullistan:

Oddbird X Paula Atelier

Nyligen lanserade de alkoholbefriade vinhuset Oddbird en kollektion bestående av vinkylare och champagneglas med lerkonstnären Paula Martinsson. Alla objekt är handgjorda av lera i Paulas atelier. Inget av konstverken är den andra lik och resultatet är fantastiskt. Ett superbra julklappstips om du vill ge något utöver det vanliga!

In och kika här!

Red Dot

Red Dot är filmen som blir den första svenska originalfilmen från Netflix. Filmen handlar om paret Nadja och David och hur det åker ut i vildmarken för att lösa deras äktenskapskris. Snabbt förvandlas deras romantiska semester till en riktig mardröm. I huvudrollerna ser vi Nanna Blondell som du kanske känner igen från Livet enligt Rosa eller från Andra Avenyn. Vi ser också Anastasios Soulis som vi för inte allt för längesedan såg i Gåsmamman. Ett riktigt hett par! Thrillern kommer att ha premiär på Netflix 11 februari 2021.

Blue Billie X Gina Tricot

Imorgon lanseras det spännande samarbetet mellan Gina Tricot och smyckes-varumärket Blue Billie. I kollektionen hittar vi massor av lekfulla pieces i allt från hoops, kedjor och ringar. De bjuder på flera vackra symboler såsom blixtar, solar och månar. Kollektionen är inspirerad av more is more, och jag älskar det! Perfekt att önska sig i julklapp eller kanske ge bort?

För att komma till kollektionen klicka här!

Sex Education Säsong 3

I veckan kom det fantastiska beskedet att den efterlängtade inspelningen av Netflix-serien Sex Education är igång! 2021 kommer vi att få se fortsättningen av hur det går för ungdomarna på Moordale Secondary. Än så länge vet vi inte vad säsongen kommer att handla om men vad som avslöjats är att tre nya skådespelare ansluter, Jemima Kirke, Dua Saleh och Jason Isaacs. Här har vi något att se fram emot!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *