Vad vi älskade på internet förra veckan

Bild: HUDA Beauty

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen. Missa inte Insta-tipset längst ner!

Veckans snackisar

Ny dokumentär på Netflix: Game Changers

Filmen fokuserar på hur många av de starkaste atleterna i världen faktiskt äter växtbaserat. Rent marknadsföringsmässigt känns det som ett vegetariskt budskap paketerat för män som tror på myten att man behöver kött för att bygga muskler. Som världens starkaste man sade: “People keep asking me how I can be strong as an ox without eating meat — but when was the last time you saw an ox eat meat!?“. Den här dokumentären har blivit en riktig snackis på kontoret!

Se hela dokumentären på Netflix!

Missa inte

Ny “Nude” palett från Huda Beauty

Huda Kattan bakom HUDA Beauty har precis släppt nya ögonskuggspaletter och de ser ut att vara ma—gi—ska. Kollektionen heter Nude och är gjord för ett bredare spektrum: “My nude is not the same as your nude and I’m aware of that and sensitive to it”, säger Huda till Cult Beauty. “I was eager to prove that we understand ‘nude’ and are doing something about it, beyond complexion.” Längtar tills jag får prova — Huda Beauty’s ögonskuggor är kända för sin kvalité och färg.

Finns att köpa på Sephora!

Jag menar…

Kan 6 kristna hitta ateisten

Sist jag tipsade om YouTube-kanalen Jubilee var det sex stycken Trump-supporters som skulle komma på vem som hatade presidenten. Nu är de tillbaka med en ny intressant grupp människor, där sex stycken kristna personer ska försöka hitta ateisten i gruppen. Intressanta konversationer och kul att själv försöka gissa vem som ljuger. Jag blev helt bortdribblad.

Se hela videon här!

Se en bläckfisk drömma

En marinbiolog fångade på film en drömmande bläckfisk — och det är faktiskt värt att se. Bläckfiskar tillhör den grupp av djur som kan ändra färg (och mönster) för att kamouflera sig i sin omgivning, men det är väldigt ovanligt att det här är något som händer när de drömmer.

Se hela videon här!

En förälders comeback

Om det är något jag har börjat uppskatta mer som äldre, så är det föräldrars humor. Här är en samling av sjutton kvicktänkta mammor och pappor som är trötta på sina barns attityd.

Spana in alla här!

En person vi gillar

Är du ute efter växtbaserade recept att prova i höst och vinter? Pick Up Limes, eller Sadia Badiei, fyller både sin YouTube-kanal och Instagramprofil till bredden med gröna rätter.

Se hennes Instagram här och YouTube här.