5 trendiga skomodeller att bära nu

Den här artikeln innehåller annonslänkar
Bildkällor: Pinterest

Äntligen börjar det bli läge att byta ut kängorna mot lättare skor. Visserligen tycker jag att det är snyggt med kängor till bara ben, men att plocka fram olika mules och sandaler lockar faktiskt mer. Jag har scrollat nätet för att ta fram olika trendiga skomodeller som butikerna har att erbjuda just nu. Inspireras och låt fantasin flöda kring hur du bygger din skogarderob i vår!

Eftersom att vårt väder har en tendens att skifta mellan varmt och kallt kan du kombinera din outfit på samma sätt – kamma hem extra stilpoäng genom att matcha dina sandaler med långa jeans eller dina boots till bara ben! Men hur du än väljer att styla, här kommer vårens fem trendigaste skomodeller:

Högklackade flip-flops

trendiga skomodeller

Svarta / BlåaSvarta kantigaBeiga

Detta är min favoritsko för den varmare säsongen! Jag gillar verkligen att man har gjort något vardagligt till något finare. Det gör att skon passar sig både till vardag och fest, och den är enkel att klä både upp och ner. Denna modellen av sko brukar dessutom vara väldigt skön, så man klarar av en heldag i dessa! Se mer om hur du kan matcha denna skon i den här artikeln.

Höga stövlar

trendiga skomodeller

Vit stövel / Stövel i taupe / Vita stövlar i tyg / Svarta stövlar / Dubbelfärgade stövlar / Svarta stövlar

Stövlar till bara ben är för snyggt! Använd dig utav tipset i introt och mixa denna lite varmare sko till en mer lättklädd outfit och hitta den perfekta balansen – både i förhållande till svenskt vårväder men även outfitmässigt. En stövel har man dessutom ofta hemma efter vinterhalvåret. Så dessa behöver du inte nödvändigtvis köpa nya, bra för både plånbok och miljön!

Högklackade mules

trendiga skomodeller

Svarta mules / Beiga med stäng tå / Beigea mules / Svarta räfflade

Precis som de högklackade flip-floppsen så fungerar högklackade mules till både vardag och fest. Jag vill även våga påstå att på listan av trendiga skomodeller så står denna skomodellen högst på listan. Min favorit-matchning utav ett par höga mules är till jeans – jag älskar den kombinationen! Klädkedjorna har många bra och prisvärda mules i butik nu, så där kan du göra många bra köp!

Tofflor

trendiga skomodeller

Beiga tofflor / Svarta tofflor / Bruna tofflorTofflor med remmar

Vårens bekvämaste sko syns på trend-radarn även i år! I vår får dom gärna vara lite fyrkantiga och man hittar både tofflor med öppen och stängd tå i butikerna. Denna skon passar alla, oavsett om du är en fashionista eller om du bara vill vara snygg och bekväm så håller tofflorna dig i handen (eller foten)…

Strappy

trendiga skomodeller

Svarta skorHögklackad brun sko / Brun sandalBeiga skor

Jag vill säga att varje skomodell i denna artikeln är mina favoriter, men jag försöker att låta bli! Så jag säger att jag gillar denna trenden mycket. Snöra upp dina snören på benen och svira ut på stan. Denna typen av sko passar sig bäst när man vill vara lite extra piffig – men det är förstås en smaksak! Glöm inte att testa att snöra upp skorna över byxorna som på bilden i högra hörnet – då vinner du alla modepris som går att vinna i vår.