Välkommen till Daily Forni

Vad trevligt att du har hittat hit. Det här är Daily Forni, en plats på nätet som vi inte riktigt vet vad vi ska kalla. Ett livsstilsmagasin? En digital plats för den moderna kvinnan? Blogg 2.0? Livsstilssajt? Härlig plats på nätet? Kärt barn har många namn. Eller inget namn.

Vi låter helt enkelt Daily Forni tala för sig själv.

Här kommer ni att kunna läsa inspirerande artiklar i vårt sprillans nya magasin. Mode, mat, inredning, reseguider, karriärstips – you name it! Du kommer även att kunna läsa min blogg, precis som du kanske har gjort innan. Bloggen ändrar färg och form men innehållet kommer att vara detsamma. Om du tittar i menyn här uppe till höger kommer du se att det står ”Diskussion” bredvid ”Blogg”. Det är en plats för oss att diskutera på. Tidigare har jag diskuterat med människor i mitt kommentarsfält, andra bloggares kommentarsfält eller i en Facebook-grupp. Det har varit lite begränsande, det är svårt att prata om precis allt på Facebook eftersom du inte kan vara minsta anonym och i bloggen är det tråkigt eftersom diskussionerna i ett kommentarsfält under ett inlägg hamnar på sida två efter någon dag och därmed försvinner iväg. I diskussionsdelen försvinner ingenting iväg, där stannar samtalsämnen och får blomma precis så länge, stort och mycket som de behöver. Relationer, ångest, prestationskrav, resetips, vad fan man ska äta till middag – diskutera vad du vill. Så länge du är trevlig och håller en god ton. Men det vet jag att du gör.
Sist men inte minst har vi en shop på sajten. Där ligger saker som jag har skapat, men den kommer att fyllas på med tiden. Tanken är att du ska hitta snygga, fina, användbara, gulliga, vackra och härliga produkter där inne.

Är det något som är oklart? Mejla oss på Daily@forni.se!

Och just det, innan jag glömmer. Du kanske undrar vilka vi är? Det är jag, Michaela Forni, som driver den här sajten tillsammans med Theres Enbuske. I teamet hittar du även Therese Hellström, vår magiska moderedaktör. Amelie Hellners och Kim Jansson är stjärnorna som har byggt sajten och Louise Lundberg är perfektionisten som har finslipat den grafiska formen. Vi är väldigt stolta och glada idag.

Välkommen till oss, då. Vi hoppas att ni kommer att trivas!

Stor kram,
Michaela Forni med team

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA