The News Edit: Sandro öppnar butik i Stockholm

sandro
Sandro, Springer Summer 2018 Campaign

Heta nyheter är definitivt att franska modehuset Sandro öppnar butik på Biblioteksgatan i Stockholm under våren 2018. Butiken blir drygt 100 kvm stor och erbjuder fullt sortiment av mode för den moderna och sofistikerade kvinnan. 

”Vi ser fram emot att välkomna våra svenska kunder till vår öppning av Sandro i Stockholm och är mycket glada över att vara en del av Bibliotekstan” säger Jean-Philippe Hecquet, Sandros CEO.

Att Sandro öppnar i Stockholm tycker jag är lite extra roligt eftersom jag är ett stort fan av franskt mode. Dessutom drivs varumärket av grundaren Evelyne Chétrite och hennes son Ilan Chétrite som creative director, vilket skapar en personlig känsla och tydlig röd tråd i dess design som kan ses i kollektion efter kollektion. Fastighetsbolaget Hufvudstaden har som strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode. I mina ögon går man i rätt riktning med öppningar så som Chanel, Celine, Moncler och nu Sandro den senaste tiden.

Färgglatt och sportigt är ledorden för Sandros nya vårkollektion. Nedan är ett urval av favoriter från Spring Summer 2018 kollektionen. Had me at hello!

sandro

Randig klänning | Vita byxor | Lila tröja | Randig skjorta | Linne med spets | Rosa byxor

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA