Vad vi älskade på Internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Michaela Forni tar över FORNIs Instagram

Varje vecka under sommaren kommer en av våra FORNI-redaktörer dela med sig av sin vecka och bästa sommar-tips på Instagram Stories – först ut är Michaela som ni från och med imorgon kommer kunna följa via vår Instagram 😍

Klicka här för att inte missa alla uppdateringar!

Ny trailer för Handmaids Tale

Eller, helt ärligt så är det snarare flashbacks från tidigare säsonger med en ny monolog över – men det gör oss fortfarande lika peppade för säsong fyra! Tråkiga är att den nya säsongen inte kommer till våra skärmar förrän 2021. Kanske ska man läsa boken igen medan man väntar?

Se trailern på YouTube här!

Molly Sandén om sin roll i Netflix Eurovision Song Contest

Visste du att det är Molly Sandén som gör sångrösten för Rachel McAdams karaktär i filmen Eurovision Song Contest? Och som hon säger, musiken är riktigt bra! I videon berättar Molly om processen och vad hon tyckte om uppdraget.

Se hela videon här.

Varför Billie Eilish valde att avfölja alla på Instagram

Billie Eilish uppmanade sina fans att berätta för henne om hon följde “deras förövare” så hon kunde avfölja dem. Timmarna som följde avföljde hon först några personer (bland annat Justin Bieber och Chris Brown) för att sedan helt enkelt avfölja alla. Kan hon ha valt att avfölja alla för att man inte ska kunna lista ut vilka specifika personer som har sållats? Eller helt enkelt för att det blev för många?

Läs hela artikeln på ELLE här.

Missa inte

Foundations som levererar med mörkare hudtoner

Letar du efter bra foundations i mörkare toner som levererar på både täckning och finish? The Independent har samlat vilka tio varumärken och foundations som har bäst formulas och färger för mörkare hudtoner – något som inte verkar vara en självklar uppgift. Alla tio varumärken säljs i Sverige!

Se hela listan här!

Hur “straight men” flirtar

Om du någonsin hängt på Tinder eller plockat upp ett telefonnummer efter en utekväll har du säkert stött på den här typen av snubbe. Buzzfeed har listat tweets från människor som ger exempel på hur “heteromän flirtar”. Otroligt kul.

Läs hela lista här.

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *