Vad vi älskade på Internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Linda Persson tar över FORNIs Instagram

Varje vecka under sommaren kommer en av våra FORNI-redaktörer dela med sig av sin vecka och bästa sommar-tips på Instagram Stories – näst på tur är Linda som ni från och med idag kommer att kunna följa via vår Instagram 😍 Visst hängde ni med när Michaela tog över förra veckan? Om inte så kan ni läsa Michaelas vykort från Stockholm och Båstad här.

Klicka här för att följa oss på Instagram!

Reese Witherspoons urgulliga reaktion på hennes sons första singel

Okej, vi tar det hela från början: Reese Witherspoon har en son, Deacon, som har släppt sin första singel. Det som händer därnäst är att Reese postar en film på Instagram där hon är väldigt stolt och entusiastisk kring Deacons låt.

Kika på Instagramposten här!

Lyssna på låten på Spotify här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

When your kid has his first single… you gotta dance! 🎶#longrun @deaconphillippe @ninanesbitt

Ett inlägg delat av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Tinder inkluderar

Tinder slår på den stora trumman och lanserar nu i juli, inte en, utan två nya funktioner i Sverige. De nya funktionerna är en del utav en stor HBTQL-satsning som lanseras tillsammans med RFSL. De nya funktionerna heter Orientation och More Gender. Med dessa nya funktioner finns det fler könsalternativ än enbart man och kvinna att välja bland, och det finns även fler alternativ för att beskriva sin sexuella läggning. Detta gör att det blir enklare att orientera sig på Tinder i Sverige. Heja kärleken!

Läs mer om det här!

Missa inte

#Voguechallenge

Det känns som att åt vilket håll jag än tittar åt på Instagram så möts jag av en “Vogue Reset” bild. Det är ett nytt initiativ från Vogue och denna utmaningen går ut på att hylla naturen. Vogue vill alltså lyfta vackra platser i naturen för att främja ett mer positivt miljö-beteende. Tanken är att visa vackra platser som vi inte vill ska bli förstörda till följd utav miljöförstörelse. En bra tankeställare!

Följ hashtaggen här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Declan Kearney (@declankearneyofficial)

Roligt på Facebook

Jag har hittat en ny favoritgrupp på Facebook – Sämsta annonsplaceringen. Där lägger människor upp när det har blivit lite tokiga annonsplaceringar helt enkelt, jag utlovar riktigt många roliga exempel!

Gå med i gruppen här!

 

Glossiers nya vapendragare för oljig hud

Glossier har släppt en ny produkt – och jag ser den redan överallt! Deras nya genidrag är en moisturizer för oljig hud och den säljer fort. Så what’s the hype? Jo, det verkar vara så att folk blir galna i den nya formulan krämen är gjord utav, det är nämligen en “gel-cream” – en blandning mellan en gel och en kräm. Jag är riktigt sugen på att testa!

Läs mer här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *