Vad vi älskade på Internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Louise Lundberg tar över FORNIs Instagram

Varje vecka under sommaren kommer en av våra FORNI-redaktörer dela med sig av sin vecka och bästa sommar-tips på Instagram Stories – näst på tur är Louise som ni från och med idag kommer att kunna följa via vår Instagram 😍 Visst hängde ni med när Linda tog över förra veckan? Om inte så kan ni läsa Lindas vykort från Skåne och Tjörn här!

Klicka här för att följa oss på Instagram!

#FreeBritney

Du kanske har sett hashtagen #freebritney florera i sociala medier de senaste veckorna? Britneys liv är en för komplicerad historia för att diskutera i dessa enstaka rader, men till kontentan av hashtagen #FreeBritney hör i alla fall att Britney enligt många “hålls fången” av ett förmyndarskap som hennes pappa har på henne. ELLE har samlat allt du behöver veta om vad som händer, läs mer om #freebritney här!

Se hennes instagram här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Britney Spears (@britneyspears)

Missa inte

Michelle Obama släpper podd på Spotify

Den 16e juli gick Spotify ut med en teaser på sin YouTube-kanal som fick världen att stanna upp för en liten stund. Det är nämligen så att Michelle Obama startar podcast hos det svenska företaget. Michelle kommer att bjuda in en rad intressanta personer till sin podcast, såsom hennes mamma, bror och podden kommer inte helt otippat att fokusera på relationer. Jag tror att detta kommer att bli en lika stor succé som Michelles bok!

The Meaning of Mariah

Mariah Carey är redo att berätta sin historia, på sitt sätt. Med det sagt så står det nu klart att Mariah släpper sin memoar den 29:e september i år. Mariah har gått ut och sagt att: “This book is composed of my memories, my mishaps, my struggles, my survival and my songs,” – och jag kan inte komma på en ända anledning att inte vilja läsa om det.

Läs mer här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

The Meaning of Mariah Carey 🦋 Out Sept 29 🦋 Pre-order: smarturl.it/TheMeaningOfMariah

Ett inlägg delat av Mariah Carey (@mariahcarey)

Hair love

Den Oscar-vinnande kortfilmen Hair Love blir en TV-serie på HBO Max. Original-storyn kommer att förlängas och byggas på karaktärerna som redan finns i den korta filmen. Filmen får namnet Young Love och kommer att sändas i tolv olika avsnitt. För att hålla dig tills den släpps kan du roa dig med att se på den fantastiska kortfilmen så länge:

Ett gott skratt förlänger livet

Buzzfeed förser oss med ännu en rolig lista, denna gången med rubriken “If None Of These Extremely Dumb Pictures Make You Laugh, Nothing Will”. Ja ni förstår nog själva vad listan innehåller, läs den och garva loss!

Se hela listar här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *