Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Marc Hom from EW

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Digital detox day

Med avstamp i forskningen kring psykisk ohälsa kopplat till sociala medier har #IAMWHOLE (ett icke vinstdrivande projekt med Jordan Stephens i spetsen) Lush (kosmetikaföretaget) och Zoe Sugg (Youtuber) lanserat en digital detox dag. Denna dagen går av stapeln den 5:e september och allt du behöver göra är att helt enkelt använda dagen till allt annat än skärmar. Logga ut från sociala medier, stäng av TVn och se vad du kan hitta på i riktiga livet. Jag vill verkligen uppmana alla till att se detta som en utmaning och testa att detoxa dig från skärmarna. Den 5:e september kör vi!

Läs mer om Digital Detox day här!

Musikvideon som gjorde succé

Blackpink och Selena Gomez har släppt en låt tillsammans – och med det en ny musikvideo. Musikvideon har minst sagt väckt uppmärksamhet då den redan efter 8 timmar fick över 40 miljoner visningar, nu 133 miljoner. Att videon blivit en sån succé verkar ha att göra med både den svängiga låten men också att modegraden är såpass hög som den är!

Se videon här!

Missa inte

Buzzfeed har listat föräldrar som hittar sina barn på Twitter

Okej detta kan vara den roligaste Buzzfeed listan som jag har läst på länge. Listan innehåller föräldrar som hittar sina barn på Twitter och den bjuder på både dissar, arga sms och roliga ifrågasättanden.

Se hela listan här!

En otrolig trailer

Hösten är officiellt här och allt jag vill är att se på filmer och serier (eller i alla fall nästan). Därför är jag mer än glad att det släpps så mycket spännande trailers. När Louise skickade den här och jag dessutom såg att Robert Pattinson var med, då var det inget snack om att jag skulle se denna snarast.

Se trailern här!

Vogue HOPE

Vogue har en historia på hela 128 år, bara det är värt en eloge. Men det är bara nu som, för första gången, alla de 26 versionerna av magasinet enats om ett gemensamt tema och omslag. Temat är hopp och har tagits fram för att visa att även under dessa oförutsägbara tider kan vi vara starka om vi enas runt det globala hoppet. Fint tycker jag!

Läs mer om Vogue HOPE här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *