Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Kenza Zouiten Subosic

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Prins Harry och Meghan Markle signa med Netflix

Sex månader efter att Prins Harry och Meghan Markle lämnade det brittiska kungahuset har de signat med Netflix för att producera dokumentärer. Paret startade sitt produktionsbolag för att skapa historier som “utbildar och berör”. Jag tycker det är så spännande att följa dem och se vad de kommer göra härnäst!

Läs mer här!

Kenza är gravid

Kenza Zouiten Subosic är gravid med sitt andra barn och delar med sig av sin lycka via sin Instagram. Grattis till hela familjen! ❤️

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

BYREDO kommer ut med en makeup line

BYREDO, som annars skapar fantastisk parfym, ger sig in i sminkbranschen. I oktober lanserar de sin först smink-kollektion, innehållande eyeliner, läppstift, mascara, lip balm, ögonskugga och rouge. Jag är taggad!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av BYREDO (@officialbyredo)

Missa inte

Emelie Johansson visar hur värme faktiskt påverkar håret

Emelie Johansson, eller @hairtalkbyemelie, är det perfekta kontot för dig som vill lära dig mer om hårvård! Häromdagen lade hon upp en Reel (som nu har hela 119k visningar!) där hon demonstrerar hur mycket värmeskydd faktiskt skyddar. Jag kan ärligt säga att jag alltid struntat i det för “hur farligt kan det va egentligen“. Nu vet jag bättre!

Se hela videon på Emelies Instagram här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

VÄRMESKYDD 😱❗️❗️ Visste ni att värme förstör din hårfärg? Värme både sliter på ditt hår och öppnar upp hårstråt så din färg försvinner. Så betalar du mycket pengar för ett frisörbesök och vill att färgen ska hålla, ANVÄND värmeskydd! I videon ovan ser ni två slingor av äkta hår infärgade med samma färg. Jag drar en plattång med hög värme utan värmeskydd tre drag och redan där har färgen gulnat. På andra slingan har jag sänkt värmen till rekommenderat 185 grader och använder rikligt med värmeskydd! Så tycker du att din färg gulnar eller släpper snabbt så är det inte konstigt om du inte är noggrann med värmeskydd. I helgen eller på måndag tänkte jag dela en lång video där vi pratar om värmeskydd! Ställ gärna din fråga här så ser jag till att besvara den! 🤍

Ett inlägg delat av Emelie Johansson (@hairtalkbyemelie)

Skaparna bakom Sex and the City och Younger med ny trailer

Netflix släpper en ny film i oktober, och om du gillar Sex and the City och TV-serien Youngers färgglada mode och scener är det här något för dig. Filmen kommer handla om amerikanen Emily som flyttar till Paris för att jobba med PR och mode, där får vi följa hur hon navigerar i mode-huvudstaden bland relationer och möten. Det här känns som en sådan film man kommer kunna se flera gånger om, bara för att modet och färgerna är så fina! För mig är även Confessions of a Shopaholic och Gossip Girl med på den listan!

Se hela trailern här!

Miley Cyrus visar upp sina vocals

Att Miley Cyrus har en magisk sångröst vet vi redan, men det är bra att bli påmind lite då och då. Nu har hon, tillsammans med BBC Radio 1, släppt ett gäng live-versioner med några av hennes låtar. Miley är en av de artisterna där jag tycker man kan höra att hon jobbar på att utveckla sin röst. Fantastiskt bra!

Se hela videon här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *