Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Soft Goat

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Kärlek och Anarki

Förra veckan kändes det som att varenda kotte jag mötte inte kunde sluta prata om Netflix senaste satsning Kärlek och anarki. Med all rätt, jag plöjde igenom serien på en eftermiddag. Vi får följa konsulten Sofie på hennes nya jobb där hon möter IT-teknikern Max. Max och Sofie börjar med en speciell lek som handlar om att ge varandra olika utmaningar som bryter mot den sociala normen. Leken går med tiden överstyr och får en hel del konsekvenser. En drama serie men med massor av humor i, jag skrattade högt vid flera tillfällen. Jag förstår absolut hypen över den här serien!

Missa inte

Ida Warg- The Bleeding One

Influencern Ida Warg har under hösten jobbat hårt med att ta fram singeln The bleeding one, och i fredags fick vi äntligen höra resultatet. Alla intäkter kommer att gå till stiftelsen Ellas hjältar som jobbar med att hjälpa familjer i svåra situationer. En fin låt och ett superbra initiativ!

Lyssna på låten här!

Soft Goat-Ski Collection

Hur sugen är man inte på att ge sig ut i skidbackarna nu? Även om det ser ut att bli svårt i år så kan man i alla fall drömma sig bort i Soft Goats nya och allra första skidkollektion. Dem kallar den Ski Collection och den är inspirerad av de franska alperna. Kollektionen går i färgerna rött, vitt, blått och grått och är stickade i ull och kashmir för både män och kvinnor (julklappstips!). Tidlösa plagg som jag gärna åkt omkring i backarna med!

Se hela kollektionen här!

The Undoing

Psykologen Grace lever ett utåt sett “perfekt” liv tillsammans med barncancerläkaren Jonathan och deras son Henry på Manhattan i New York. En natt blir en mamma på sonens skola mördad, flera hemligheter kommer fram som får Grace att ifrågasätta hela sitt liv. I huvudrollerna ser vi Nicole Kidman och Hugh Grant (!). David E. Kelly som skrev Big little lies har skrivit manuset och oscarsvinnaren Susanne Bier har regisserat. Kan det bli annat än succé? Svar nej. De första fyra avsnitten finns nu på HBO.

Funny Tweets By Women

Det är sen gammalt att klicka sig in på Buzzfeed för ett gott skratt. Efter en hel del skrollande så går veckans bästa till Funny tweets by women bara för att tjej-humor kan vara hysteriskt kul och det är precis vad som behövs en grå måndag som denna.

Läs alla tweets här!

Emily in Paris säsong 2

I onsdags gick Netflix ut och bekräftade att det blir en säsong 2 av höstens hetaste snackis Emily in paris. När den blir av har ännu inte avslöjats men den som väntar på något gott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Yasin & Miriam Bryant- Ge upp Igen

Hip-hop ikonen Yasin och pop- stjärnan Miriam Bryant har gått ihop och släppt låten Ge upp igen. Ett intressant och kul samarbete där resultatet är en blandning av modernt och retro. Låten åkte direkt in på min spellista!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *