Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild:Ariana Grande

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Surviving Death

Här kommer ett Netflix-tips att skriva ner såhär strax innan januari, månaden vi endast vill ligga inne och sträckkolla serier och filmer. Dokumentärserien som alla pratar om som snart har premiär är Surviving Death. En serie som bjuder på personliga berättelser och forskning om nära döden upplevelser, reinkarnation och paranormala fenomen. Lite skrämmande men ändå väldigt spännande! Premiär på Netflix 6:e januari.

Missa inte

Victor Leksell och Astrid S-Svag

Den mest spelade låten i  Sverige i år var Victor Leksells låt Svag. I Tv4s Late Night Concert uppträder Victor och Astrid S med en ny tolkning av låten och vi älskar den. En riktig gåshudslåt!

Ariana Grande har förlovat sig

Kärleken flödar just nu i Hollywood! Pop-artisten Ariana Grande har nämligen förlovat sig med fastighetsmäklaren Dalton Gomez. På instagram delar hon med sig av kärlekslyckan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Bling Empire

Ännu en Netflix-premiär att se fram emot i januari är Bling Empire. En reality-serie där vi får följa en grupp rika ungdomar i deras glamourösa och dramatiska liv i Los Angeles. I mina öron låter detta som den perfekt söndags-serien att sträck-kolla i soffan! Serien har premiär 15e Januari på Netflix.

Årets mest gillade bild

Priset för den mest gillade bilden i Sverige i år går till ingen mindre än Sveriges andra kung Zlatan Ibrahimovic. Bilden fick lite över en miljon likes och föreställer fotbollsstjärnans 12:e Guldboll. Självklart tog han också andraplatsen med en film där han efterfrågar någon som passar att spela honom i filmen om Zlatan. Grattis Zlatan!

Populärast på Netflix i år

Vi har inte bara fått resultat för mest likade bild i år utan även vad vi svenskar uppskattade mest på Netflix i år. Serien som tog första platsen är ingen mindre än Modern Family, serien som alla åldrar älskar och som visats på Netflix i hela 11 säsonger. Den 11:e säsongen är enligt produktionen den sista. På andra plats kom The last dance, dokumentärserien som handlar om basketstjärnan Michael Jordan. Inte så oväntade resultat men väldigt värdiga i min åsikt!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Populära stories