Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: ATP Atelier

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer

Netflix startar 2021 med att släppa en riktig rysare, eller rättare sagt en true-crime serie om seriemördaren Richard Ramirez. Från juni 1984 till augusti 1985 jagade han människor i San Francisco och Los Angeles. Hans offer hade inget specifikt mönster men eftersom att han endast slog till mitt i natten fick han smeknamnet The night stalker, något som än idag skrämmer flera amerikanare (och mig!). Detta ska definitivt bli min januari-serie.

Finns att se på Netflix 13 januari.

Missa inte

Unlocking Us-President Barack Obama

Ett mycket intressant och spännande poddavsnitt jag kom över under julledigheten var Unlocking Us with Brené Brown där Barack Obama gästar. Ett samtal om före detta presidentens liv, familj och syn på ledarskap. Han berättar även om hans nya bok A Promised Land som jag omedelbart klickade hem. Hett tips!

Lyssna här!

Stockholm Fashion Week 2021

Om inte allt för länge är Stockholm Fashion Week tillbaka i digital form. Temat 2021 är An Inclusive Exclusive, med fokus på hållbarhet och mångfald. Den största fördelen med att det är digitalt är att precis vem som helst kan delta från precis var som helst i världen. Modejournalisten Nick Carvell och modeexperten Emilia De Poret kommer att vara studiovärdar denna säsong. Datumen 9-11 februari är datumen du ska skriva ner i kalendern, då kommer både herr-och dam kollektionen visas på Stockholmfashionweek.se

Läs mer här!

Fate: The Winx Saga

Inom kort släpper Netflix Fate: The Winx Saga, en serie baserad på den populära animerade serien Winx Club som gick på Nickelodeon 2004. Vi får följa tonårsfen Bloom och hennes liv på Alfea College. Vi får se allt ifrån magi och kärlek till mystiska varelser. Serien släpps på Netflix 22 januari, då ska jag sitta bänkad!

Tika The Iggy

Om det är ett konto som alla ska följa i år så är det Tikatheiggy, det har nämligen potential att bli det roligaste instagramkontot 2021. Tika är en hund som har en husse som gör genialiska klipp, där Tika bär olika outfits och lägger klockrena kommentarer. Videon nedan är bara en av mina favoriter som jag nog kollat på varje dag i en vecka… In och följ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tika the iggy (@tikatheiggy)

Justin Bieber- Anyone

Justin Bieber kickstartade 2021 med att släppa den första låten i år, 1 januari släppte han nämligen Anyone. En låt som enligt artisten själv ska sätta tonen för ett nytt år fyllt med hopp och möjligheter. Bieber släppte flera låtar under 2021 men i min åsikt är detta en av de bättre låtarna vi fått höra ifrån honom på senare tid. Musikvideon känns även en gnutta “gamla” Justin, vilket jag älskar!

37 Things We All Did On Facebook In 2009

Min senaste favorit från ingen mindre än Buzzfeed, 37 Things We All Did On Facebook In 2009 That We Thought Were Cool But Were Definitely Not. Jag fick magknip bara jag såg rubriken men kunde förstås inte hålla mig ifrån att klicka. Jag kände självklart igen mig i nästan alla, pinsamt men också hysteriskt kul. Hur många på listan checkar du av?

För att komma till artikeln klicka här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Populära stories