Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild:& Other Stories

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Molly Rustas har förlovat sig

På nyårsafton slog Molly Rustas pojkvän Ross Paquett till med ett frieri. Den glada nyheten delade hon med sig av på Instagram. Grattis till er och heja kärleken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molly Rustas (@mollyrustas)

Missa inte

Sex and the City gör comeback

Det har länge ryktats om att favorit-serien Sex and the City är påväg tillbaka. Äntligen kan vi bekräfta att ryktet stämmer. Det vi vet än så länge är att serien kommer att heta And just like that… och kommer att sändas på HBO. Handlingen kommer att fortsätta kretsa kring Carrie, Miranda och Charlotte som nu har kommit upp i 50-års åldern. Däremot kommer vi inte att få se Samantha (Kim Cattrall) i serien, varför vet vi inte men vi kommer helt klart att sakna henne. Något premiärdatum är ännu inte spikat men serien förväntas spelas in i New York City nu till våren. Spännande!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

& Other Stories x The Black Woman’s Yoga Collective

Vill du kickstarta 2021 med nya träningskläder? Då borde du definitivt spana in & Other stories nya yogakollektion de har skapat tillsammans med BWYC. Plaggen är av hållbart och återvunnet material som går i jordnära färger. BWYC erbjuder online-yogaklasser för alla, dessa hittar du här.

För att shoppa kollektionen, klicka här!

Zara larsson- Talk About Love

Sveriges pop-stjärna Zara Larsson börjar det nya året med att släppa en riktig hit. Talk About Love handlar enligt artisten om fasen två personer befinner sig i innan man har definierat vad man är för varandra. I samband med låtsläppet gick Zara ut med att hennes nya album Poster Girl kommer att släppas den 5 mars. Det ser vi fram emot!

Snabba Cash blir serie

Snabba Cash är en ny svensk original serie på Netflix som förväntas ha premiär till våren. Serien utspelar sig i Stockholm 10 år efter händelserna i filmtriologin. Vi får följa tre nya karaktärer som fortsätter att jaga lättförtjänta pengar i Stockholms undre värld, som nu inte ser likadan ut. I huvudrollen ser vi Evin Ahmad som den unga ensamstående mamman Leya. Här har vi ännu en serier att se fram emot detta år!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evin Ahmad (@evinahmad)

Virtual Vacation

Blev du nyfiken? Det blev jag. Vi är många där ute som längtar ihjäl oss efter att få resa som vanligt. Något som kan dröja ett tag till. Som plåster på såren kan jag därför rekommendera att skriva upp dig på detta “Virtual Vacation”, nyhetsbrev. I det ingår allt ifrån rese-quiz och res-inspiration för kommande resor till recept från hela världen. Spännande, eller hur?!

För att läsa mer och signa upp dig, klicka här!

@jeroengortworstQuarantine day 14 got me like… 😩😂 #fy #fyp #foryou #foryoupage♬ origineel geluid – Jeroen Gortworst

 

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras.