Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: COS

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Disneyland blir vaccinationsplats för Covid-19

Äntligen har stora delar av världen kommit igång med att vaccinera människor mot covid-19. I veckan blev det officiellt att Disneyland blir en så kallad “super POD sites” i Orange County med möjlighet att vaccinera flera tusen om dagen. Det kallar vi magi!

Läs mer här!

Bild: The Straits Times

Missa inte

COS-Active

Favoriten COS har nyligen lanserat en hållbar Active-kollektion bestående av sömlösa träningsplagg men även ytterplagg. Perfekta outfits om man ska ge sig ut och träna i denna vinterkyla. Snygga designer i återvunna och hållbara tyger är en riktig supercombo!

Spana in hela kollektionen här!

Malcolm och Marie

Netflix kommande satsning som dessutom blivit extremt uppmärksammad är Malcolm och Marie. En romantisk drama-film som skildrar ett par i en stormig relation. Filmen har spelats in helt corona-vänligt i karantän under sommaren och på bara sex dagar skrevs manuset. Filmen har nämligen bara två skådespelare, Malcolm spelas av John David Washington och Marie av Euphoria-stjärnan Zendaya Coleman. Coleman har till och med haft på sig sina egna kläder och sminkat sig själv med sina egna produkter. Ett spännande projekt vi kan se på Netflix den 5e februari.

Marchon Eyewear X Lanvin

Vi har fått tjuvkika på Lanvins senaste glas-och solglasögon kollektion tillsammans med Marchon Eyewear och det är en riktig succé. I sortimentet hittar vi 21 glasögon med en klassisk, tidlös och sofistikerad design. Den nya kollektionen kommer att säljas globalt på utvalda varuhus och butiker, i Lanvin-butiker och på Lanvins hemsida från och med januari 2021. Håll utkik!

H&M x Simone Rocha

Det är nu officiellt att H&Ms nästa designsamarbete blir med den irländska modedesignern Simone Rocha. Det blir en vårkollektion för alla! Rochas kollektion kommer nämligen att innehålla plagg för både dam, herr och barn. Plaggen är inspirerade från hennes historia i Irland och Hong Kong samt hennes 10-åriga erfarenheter som designer. Färgerna kommer att gå i svart, creme, rött och rosa. Ni hittar kollektionen i utvalda butiker och online från och med 11 mars. Det ser vi fram emot!

Se och läs mer här!

Sneak Peek – Nya Gossip Girl

Jag hoppas inte att någon har missat att en reboot på allas favorit-serie Gossip Girl är på ingång. Denna gång med helt nya skådespelare. Många har länge väntat på uppdateringar om hur det går och om inspelningen är igång, och nu har vi äntligen fått lite sneak-peaks.

För att läsa mer och följa med bakom kulisserna klicka här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras.