Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Alla Våra Ligg

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Alla våra ligg -väntar barn

I det senaste avsnittet av Alla våra ligg-podden avslöjar Amanda och Anna att de båda två är gravida. Väldigt roligt för tjejerna att få gå igenom denna fantastiska resa tillsammans, speciellt eftersom att de bara skiljer tre veckor emellan de beräknade födelsedatumen. I avsnittet berättar de att podden kommer att förändras något men att fokuset ändå kommer att vara sex. Stort grattis från oss!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alla Våra Ligg (@allavaraligg)

Nya Ica Stig och Ica-Stina

Hemligheten är avslöjad! Vi har väntat med spänning på att få reda på vem som tar över Loa Falkmans roll som Ica-Stig. Det står nu klart att Björn Källman tar på sig rollen, men inte nog med det kommer även Suzanne Reuter in som Ica-Stina. Vi ser fram emot ett nytt underhållande kapitel med Ica-familjen!

Missa inte

Kiana Blanckert-Talang 2021

I det andra avsnittet av Talang 2021 som sänds på Tv4 dyker 13 åriga Kiana Blanckert upp. Detta efter att Bianca Ingrosso, som fått ett tips om Kiana åkt och hämtat henne i skolbänken. Eftersom att hon blev upplockad samma dag har hon inte haft mycket tid på sig alls att förbereda sig. Det märktes inte! Hela klassen är där och hejar, och hon gör ett enastående framträdande. Jag kan inte annat än att hålla med juryn om att det var en av Talangs bästa auditions. Den här tjejen ska vi hålla koll på!

Tunna Blå linjen

För er som ännu inte har sett Tunna Blå Linjen som just nu går på SVT är den varmt att rekommendera. I dramaserien får vi följa en grupp poliser och alla de utmaningar de möter i Malmö. I huvudrollerna hittar vi bland annat Gizem Erdogan som är känd från den populära serien Kalifat, Amanda Jansson och Per Lasson. Just nu ligger fyra av tio avsnitt ute på SVTPlay, ett nytt avsnitts släpps varje söndag. Hett tips!

Sabina Ddumba och Danny Saucedo-Fan va har vi gjort

I veckan kommer vi att få höra låten Fan va har vi gjort, som är ett musiksamarbete mellan Sabina Ddumba och Danny Saucedo. Enligt artisterna handlar låten om två goda vänner, som alltid haft ett öga och hjärta för varandra, som råkar hamnar i säng. Vänskapen ställs på sin spets och rädslan för att man har sabbat den dyker upp – eller så kanske de öppnat dörren för en intimare relation. Var dom kanske alltid påväg dit. Låten släpps den 5 februari men här kan du redan nu lyssna på ett smakprov!

56 Disney Jokes

Den här artikeln är till alla er Disney fans därute. Fylld med 56 skämt från alla möjliga disneyfilmer. Hur många förstår du? Läs hela artikeln här!

 

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *