Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Newbie 

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Superbowl 2021

Finalmatchen i Amerikansk fotboll, Superbowl, har gått av stapeln och gick att se live i Sverige natten mellan söndag och måndag. Det är den största TV-sändningen i USA och artisten som fick äran att underhålla i pausen detta år var The Weekend. Ett mäktigt uppträdande med ljusshow, stor kör och påkostad scenografi. Iklädd röd glittrig kavaj gjorde han succé med sina mest kända låtar!

Margaux Dietz har förlovat sig

Stort grattis till Margaux Dietz som förra veckan förlovade sig med nya kärleken Sean Canning! På ett tak med utsikt över hela Stockholm gick han ned på knä, vilket förevigades på bild på Margauxs Instagram och man kan verkligen se hur lycklig hon är. “Det är lätt om det är rätt” skriver hon, och vi önskar dem all lycka!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Margaux dietz (@margauxdietz)

Missa inte

Always Confident

Missa inte Always nya filmklipp i serien Confident, med syfte att skapa förändring och krossa tabun. “Det är upp till oss att se till att alla känner sig trygga”.

Kungafamiljens liv blir dramaserie

Det planeras en ny dramaserie mellan TV4 och Cmore som ska handla om inga mindre än den svenska kungafamiljen. Framförallt kommer vi att få följa vår kung Carl XVI Gustaf och hans liv från barndom till nutid. Man skulle nästan kunna säga att det är en svensk version av den populära tv-serien “The Crown”, nu väntar vi spänt på att få se vilka som ska gestalta den svenska kungafamiljen.

Läs mer om dramaserien här!

Newbie kollektion – Save The Date

Save the date! Den 2 mars släpper Newbie en limiterad kollektion med bröllopstema, med kläder för både brud och lilla brudtärnan. Drömmiga kläder och bilder som får oss att längta till stora bröllop och kärleksfiranden!

Läs mer om kollektionen här!

Psst.. Har ni skaffat Clubhouse än?

Har ni hunnit skaffa den nya trendiga appen Clubhouse? Jämfört med Instagram och Facebook är denna app bara fokuserad på ljud och man behöver en inbjudan för att kunna gå med. Man kan starta egna röstsamtal eller ansluta sig till någon annans samtalsrum där det kan vara allt från några få till flera hundra personer. I coronatider längtar vi efter att socialisera oss och detta är det nya sättet på marknaden.

Finns att ladda ner för iPhone på App Store!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras.