Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: GANNI x Levi’s

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Meghan Markle väntar sitt andra barn

Tre ska bli fyra. Meghan Markle och prins Harry, hertigen och hertiginnan av Sussex, har nu gått ut med de lyckliga nyheterna att de väntar sitt andra barn. Deras förstfödde son Archie föddes i maj 2019 och Meghan har tidigare skrivit en känslosam artikel i New York Times om ett missfall som skedde i juli förra året. Men nu, via en magisk svartvit bild på paret, går de ut med att de väntar barn igen. Vi önskar de all lycka med graviditeten och ett stort grattis!

Bild: Misan Harriman

Therese Lindgren lyfter viktiga ämnen

Therese Lindgren lyfter viktiga och allvarliga ämnen via sina plattformar. Hon har tidigare haft en live med statsminister Stefan Löfvén om covid-19 och under föregående vecka hade hon en ny live, denna gång med Marcus från Suicide Zero, en ideell organisation som jobbar aktivt för att minska självmord. “Lär dig upptäcka varningstecken för psykisk ohälsa och vad du kan göra om du misstänker att någon du känner har det tufft.”, skriver Therese på Instagram. Ett väldigt viktigt ämne att prata om och ett otroligt bra initiativ att utbilda via sin stora plattform!

Se sändningen här!

Missa inte

Artilleriet Art Collaboration – Kakan Hermansson

Artilleriet har presenterat sitt senaste samarbete med Karin “Kakan” Hermansson. Hon har skapat keramik i form av krukor som imiterar marmor och hon fick idén först när hon studerade på Konstfack. Artilleriet säljer nu dessa krukor i ett limiterat antal, som alla är unika i sitt utförande!

Läs mer och se kollektionen här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kakan Hermansson (@rnbhermansson)

Levi’s x GANNI

För andra gången går de två varumärkena Levi’s och GANNI samman och har nu skapat en denimkollektion tillsammans, med 70tals-inspirerade passformer där de kombinerar detaljer från båda märkenas signaturdesigner. Kollektionen, som är skapad av det innovativa materialet bomullshampa med flera miljöfördelar (bland annat lägre vattenförbrukning och giftfri odling), består av 14 plagg och är tillgänglig Februari 2021 på GANNIs och Levi’s hemsidor och butiker globalt, samt hos utvalda återförsäljare. Vi är väldigt spända på detta otroliga samarbete!

GAMMAL – Hoppas det är bra

Vi avslutar med ny, svensk musik från artistduon GAMMAL, bestående av Peg Parnevik och Pontus Petterson, som i fredags släppte singeln Hoppas det är bra. “”Vi älskar denna låt och känner att vi längtat tillbaka till hur vi började med GAMMAL, dvs två vänner som bara pratar om livet och skriver av sig sorgen och ångesten. Vi satt i en lada mitt i vintern längtade efter vår och ljusare tider och då blev hoppas det är bra till.” säger duon.

Lyssna på låten här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *