Vad vi älskade på Internet förra veckan

Bild: Kenza Zouiten Subosic

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Vinnarna i QX-Galan 2021

Vinnarna i QX Gaygala 2021 har korats. Gaygalan är ett årligt evenemang som arrangeras av tidningen QX och det delas ut priser till personer och produktioner som läsarna har röstat fram. Ett urval av årets vinnare är Darin, som vann priset årets HBTQ och årets låt, Ursäkta med Edvin Törnblom och Johanna Nordström som vann årets podd och årets duo samt Mälarpaviljongen som vann pris för årets gayställe. HKH Kronprinsessan Viktoria kammade dessutom hem priset för årets hetero och Jan Hammarlund fick årets hederspris.

Se alla vinnarna i QX Gaygala 2021 här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av D A R I N (@darinofficial)

Kenza har fått en son

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic har fått sitt andra barn. Paret har sedan tidigare sonen Nikola och Kenza har nu gått ut med att andra sonen fötts. “5.3.21. Little Brother is here” skriver hon på instagram. Vad namnet blir har de ännu inte gått ut med. Vi önskar den lilla familjen stort grattis och ett lycka till som tvåbarnsföräldrar!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

Henrietta Fromholtz har fått sitt första barn

Det är baby fever i influencervärlden. Henrietta Fromholtz har även hon fött sitt första barn i veckan. “En sista natt på BB sen åker vi hem. Lever drömmen”, skriver Henrietta på sin instagram följt av en svartvit bild på nyfödda dottern. Vi vill även önska er ett stort grattis och lycka till som förstagångsföräldrar!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av HENRIETTA FROMHOLTZ (@henrietta.fromholtz)

Missa inte

Rebecca Stella Beauty x Oh La Moon

Sminkföretaget Rebecca Stella Beauty har ingått i ett samarbete tillsammans med Oh La Moon, som ägs av Josefin Dahlberg. Oh La Moon säljer främst kristaller och då Rebecca Stella Beauty har lanserat en ny ögonskuggspalett vid namn “Crystal Palette” passar detta samarbete utmärkt. Vid köp av ögonskuggspaletten (eller för köp över 1000 kr) får man med tre kristaller och salvia som ska vara renande. Vi har tidigare skrivit en artikel som handlar om just kristaller och vad de gör – det hittar du här! Roligt att kombinera två helt olika företag för ett samarbete.

Läs mer om samarbetet och se produkterna här.

Hyllningsmedley – Benjamin Ingrosso & Felix Sandman

Melodifestivalen är ett sådant program som är en vattendelare bland svenska folket – titta eller inte titta? Men oavsett om man följer programmet slaviskt eller inte, bör man se mellanakten från andra chansen som framträddes av Benjamin Ingrosso och Felix Sandman. Det är ett hyllningsmedley till låtskrivaren, artisten och skivbolagsdirektören Ola Håkansson då han valdes in i Hall och Fame för sina insatser från 60-talet till idag. Med riktigt bra låtar och scenframträdanden gjorde Benjamin och Felix succé.

How To Date Me

För att uppmärksamma internationella kvinnodagen som infaller idag, den åttonde mars, har Tinder gått ihop med poddaren och författaren Honey Ross. “Hur ser vi till att vi behandlar alla ärligt och lika när vi dejtar i en värld som hela tiden förändras”, tar hon upp i videon och konceptet går ut på att låta unga kvinnor svara på frågan “How to date me”. Ett bra initiativ av Tinder och Honey Ross tycker vi!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *