Varför bojkottas SoulCycle?

Bildkälla: Babba C Rivera och evighetsblommor.se

Måndag igen vilket betyder att det återigen är dags för FORNI Favorites! Missade du förra veckans highlights kan du läsa om dem här.

Låt oss kika på vad som hänt den senaste veckan!

Veckans TV

The Assassination of Gianni Versace

Inte en pinfärsk nyhet kanske, men till alla er som missat denna serie vill jag uppmuntra er att se den. Det är säsong två av American Crime Story (ni kanske minns första säsongen som handlade om O.J. Simpson) och denna gång handlar det om Gianni Versaces mördare, Andrew Cunanan. Serien är otroligt välgjord och berör flera viktiga områden.

Se säsongen på Netflix.

Veckans snackisar

Bojkott på SoulCycle

Kunder (och kändisar) på det välkända amerikanska spinning-företaget SoulCycle bojkottar företaget efter nyheten om att en medverkande investerare ska hålla en välgörenhetsgala för Donald Trump. Investeraren Stephen Ross är ordförande på företaget Related, som i sin tur äger SoulCycle. Några som öppet har bojkottat är Chrissy Teigen och Jonathan von Ness (Queer Eye).

Läs mer här!

GoT-duon till Netflix

“Game of Thrones”-skaparna David Benioff och D B Weiss har tecknat ett flerårigt kontrakt med Netflix där de ska skriva, regissera och producera nya filmer och serier. Duon har i över ett decennium tillhört HBO, men lämnar nu alltså för Netflix.

Läs mer här!

#normalizebreastfeeding

Förra veckan var det World Breastfeeding Week, en kampanj som ska normalisera ammandet. I och med det lade Kenza ut en bild på Instagram där hon ammar sin sju veckor gamla son Nikola. Därefter ramlade det in tusentals kommentarer om huruvida hennes bild var störande och hon fick motta en hel del kränkningar i kommentarsfältet. Kenza röt tillbaka och menade på att hon visar mindre av sitt bröst när hon ammar än vad hon gör på flera av sina bilder där hon har på sig bikini. Diskussionen fortsätter, men fler mammor har backat Kenza genom att lägga upp bilder på när de själv ammar för bidra till kampen om att normalisera amningen.

Heja Kenza!

Veckans must have

Teddy x2

Efter alla uppdateringar från CFW känner jag ett starkt behov efter att sakta men säkert börja klä mig i teddy. Eftersom att det just nu (och förhoppningsvis ett bra tag framöver) är alldeles för varmt för teddykappor, vill jag jag byta ut mina assessorer till teddy så länge.

väska från Boyy, skor från sania d’mina

Evighetsblommor

Är du också trött på blombuketterna som vissnar efter en vecka? För en (läs: jag) som är lite för snål för att lägga pengar på en trevlig vecko-bukett är jag evigt tacksam ett företag som Evighetsblommor. Dessutom miljövänligt och hållbart. Spana in deras Instagram för deras fina kreationer!

Missa inte

Love me, now die

Fick upp en reklamannons från HBO Nordic om de mest sedda serierna just nu och fick då upp denna dokumentär på två delar. Den handlar paret Michelle Carter och Conrad Roy, där Conrad efter påtryckningar från flickvännen tar livet av sig. Jag vet inte om ni minns uppståndelsen även här borta när det hände för fem år sedan? I dokumentären går de igenom de tusentals meddelanden paret skickade emellan varandra för att försöka komma fram till vem som egentligen bär skulden till Conrads missöde.

Se dokumentären på HBO.

Michaela Forni berättar om sin förlossning

Dante har kommit till världen vilket också innebär att gravid-uppdateringarna varje måndag är över. Vi vet att ni var många som tyckte om dem, så vill därför passa på att tipsa om när hon berättar om förlossning på YouTube!

Se förlossningen på YouTube.

@ardgelinck på Instagram

Den holländska konstnären som photoshopar ihop en yngre och en äldre version av olika kändisar. Gav oss ett gott skratt här på kontoret!