Veckans snackisar

Bild: Jason M. Peterson, via Vogue Magazine

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheterna från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Hjärnfonden & Hövding går ihop under modeveckan

I lördags gick modevisningen Giro d’Stil – Ride Safe live på Stockholms gator! Visningen startade på Norrmalmstorg där 30 av Sveriges största profiler påbörjade sin cykeltur för att samla in pengar till förmån för Hjärnfondens arbete med att finansiera svensk hjärnforskning. Samtidigt visades även Hövdings cykelhjälmar upp av de cyklande. Hövding och Hjärnfonden som arrangerar detta tillsammans med Graaf Ledin PR, vill nämligen genom kampanjen Ride Safe öka kunskapen om att hjärnan behöver skyddas. Utöver cykelhjälmarna så visade de även upp kläder från Boozt höstnyheter och hårstyling från svenska Björk Hair tillsammans med Baldacci. Cykeltåget genom Stockholm varade i omkring två timmar och modevisningen verkar ha varit ett mycket lyckat projekt!

Se en video av cykeltåget i Instagram-inlägget nedan!

Baby Journey är nu Sveriges tredje största gravidapp!

Michaela Forni delade förra veckan med sig om den underbara nyheten att hennes app, Baby Journey, har nått en stor milstolpe! Det tog Baby Journey lika lång tid som en graviditet att få över 50 000 användare och då även bli Sveriges tredje största gravid- och småbarnsapp. Appen följer med från plusset på stickan till dess att barnet är två år gammalt – alltså genom hela gravidresan och de två första småbarnsåren. Michaela tror att Baby Journeys nyckel till framgången ligger i att appen är innovativ och inkluderande. Hurra för Baby Journey och dess team – otroligt bra jobbat!

Läs Michaelas blogginlägg om framgångarna med Baby Journey här!

Lily Collins är nya kampanjansiktet för Cartier

Cartier har en ny ambassadör, nämligen Lily Collins! Lily är skådespelare och de flesta känner nog igen henne från Netflixserien Emily in Paris, för denna serie var hon dessutom en av producenterna. Nu blir hon ansiktet utåt för Cartiers nya kampanj Clash [Un]limited collection, samt för väskan Double C de Cartier. I ett pressmeddelande nämner Cartier att Lily Collins var det självklara valet för att representera kreativiteten av Clash [Un]limited collection och den franska nyklassicismen av Double C de Cartier väskan. Detta då de anser att hon är en individ med en stark känsla för elegans samtidigt som hon har ett fritt sinne, är energisk och autentisk.

Se kampanjvideon för Clash [Un]limited collection här!

Vogue Scandinavia x Nathalie Schuterman

Modeveckan i Stockholm är nu i full gång och en händelse vi inte vill missa är Vogue Scandinavias och Nathalie Schutermans samarbete. Magasinet och multibrand-butiken ska tillsammans fira lanseringen av Vogue Scandinavia genom att dess första upplaga kommer finnas tillgänglig att köpa fysiskt i Nathalie Schutermans butik under modeveckan. Dessutom kommer det finnas möjlighet att få sin upplaga av magasinet signerat av Vogue Scandinavias chefredaktör, Martina Bonnier. Vill du också vara med och fira lanseringen av Vogue Scandinavia tillsammans med Nathalie Schuterman så kommer de på tisdag den 31 augusti hålla en After Work i magasinets anda. Vi vill absolut svänga förbi där en stund!

Se tid och plats för eventet på bilden nedan samt mer information här!

Kanye West och Kim Kardashian återskapade sina äktenskapslöften

I samband med att Kanye West släpper sitt tionde album, Donda, har han en reklamturné där han förhandsvisar delar av albumet genom live-streamade event. Förra veckan hölls det tredje eventet som hittills var den mest personliga lyssningssessionen från Kanye. På scenen fanns en storskalig kopia av hans bardom i bakgrunden medans han och föredetta hustrun, Kim Kardashian, återskapade sina äktenskapslöften. Under eventet bar Kim outfiten som avslutade Balenciagas Fall Couture 2021 show, vilket var en brud-look. Det blev en väldigt intim och självbiografisk show som var fin att se!

Se nedan ett videoklipp från showen!

*

Missade du föregående veckas veckans snackisar? Då hittar du den här!

Vad tycker du?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Vad tycker du?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *