Veckans snackisar

Bild: Vouge Runway

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Sverige öppnar upp igen

Kanske den största nyheten av dem alla, och som förmodligen ingen har kunnat undgå. Sverige öppnar upp igen och restriktioner slopas efter snart två år av pandemi och ett nedstängt Sverige. Från och med i onsdags förra veckan får vi fylla arenor, nattklubbar, restauranger, konserter och mycket mer. I Stockholm firade Molly Sandén genom att vid 00:00 natten till torsdag sjunga hennes nya singel “Vi ska aldrig gå hem”, för hela Stureplan från Hotell Kung Karls terass. Mäktigt, eller vad säger ni?

Molly Sandén

Bild: Molly Sandén 

Barncancergalan – det svenska humorpriset

Barncancergalan – det svenska humorpriset sändes i förra veckan direkt från Berns i Stockholm. Vid den stora direktsända galan hyllas och prisas Sveriges komiker, samtidigt som tv-tittarna bidrar till kampen mot barncancer genom att bli Barnsupporter till Barncancerfonden. Galan gav över 30 miljoner kronor till barncancerfonden! Det gör oss varma i hjärtat! Carina Berg tillsammans med Pernilla Wahlgren ledde denna viktiga kväll och Myra Granberg och Anis Don Demina bjöd på otroliga framträdanden. Bland alla priser och hyllningar gick årets humorprogram till Trevlig helg, årets komedi till Dips och årets kvinnliga komiker tog Johanna Nordström hem!

En otroligt viktig kväll och om du också vill bidra till Barncancerfonden kan du swisha en gåva till 90 20 900.

BarncancergalanBild: Barncancerfonden

Äntligen premiär för nya James Bond-filmen

Premiären av den 25:e Bond-filmen har på grund av pandemin fått skjutas upp flera gånger, men nu äntligen kan vi se den efterlängtade filmen på bioduken runt om i världen. No Time To Die handlar om Bond som lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv, men dras tillbaka när hans gamla vän Felix Leiter från CIA behöver hjälp. I Sverige hade filmen galapremiär på onsdagskvällen och röda mattan för full av gäster.

James Bond

Bild:  007

Paris Fashion Week gick av stapeln

Nu har modefolket tagit sig från Milano till Paris för Europas sista del av vår/sommar 2022-kollektioner. Paris är inte bara en av världens vackraste städerna, det är också ett hem för modets mest eftertraktade evenemang. Schemat i Paris har varit fullspäckat med de stora modevaruhusens visningar, presentationer, fester och virtuella evenemang. Veckan har bjudit på imponerade kollektioner av bland annat Balenciaga, Balmain, Loreal och Saint Laurent.

Molly Rustas gravidlycka

I förra veckan gick influensern Molly Rustas ut med den glada nyheten att hon är gravid tillsammans med hennes fästman, Ross Andrew Paquette. På sin Instagram delade hon parets gravidlycka och vi kan med all säkerhet säga att hon lyser! ”Dreams do come true” skriver Molly på Instagram, och hennes fästman meddelar att det blir en pojke. Vi är så glada för Molly och Ross, grattis till er!

*

Missade du föregående veckas veckans snackisar? Då hittar du den här!