Veckans snackisar

Bildkälla: Absolut Vodka 

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Ny limited-edition flaska från Absolut

Absolut Vodka har lanserat en limited-edition flaska som fått namnet Absolut Voices. Innehållet i flaskan består av klassisk Absolut Vodka och därför inte smaksatt. Designen är kreativ och består av en blå flaska med illustrationer av expanderande ljudvågor. Dessutom tillverkad av 80% återvunnet glas! Lanseringen av Absolut Voices är en hyllning till alla som vågar gå sin egen väg. Denna flaska handlar om att lyfta olikheter och är inspirerad att göra världen till en bättre plats.

Absolut Vodka

Bildkälla: Absolut Vodka 

Tinder lanserar en ny funktion

Till alla single ladies där ute, Tinder har precis utvecklat en ny funkation som innebär en Explore-funktion. Explore fungerar som en levande hub inne i appen där helt nya redskap och sociala upplevelser finns samlade för användare att ta del av. Den nya funktionen låter dig bland annat att chatta med andra utan att ha matchat med innan, men också att en möjlighet att sortera utbudet baserat på intressen eller olika önskemål! Nu är det bara att börja dejta!

tinder

Bildkälla: Tinder

Frantzén öppnar flagship-restaurang i Harrods

Harrods är en kulinarisk destination och erbjuder otroliga matupplevelser, oavsett om det är i deras historiska matsal eller i en av deras exklusiva restauranger.  Nu öppnar Björn Frantzén en toppmodern flagship-resturang i byggnaden och tar officiellt sitt signaturkök till Storbritannien för första gången. Björn Frantzén är hyllad som en av världens största kockar, så vid nästa besök i London är detta definitivt en resturang vi på FORNI vill besöka! Restaurangen öppnar i slutet av 2022!

Maja och Victor Lindelöfs bebislycka

Maja Nilsson Lindelöf och Victor Lindelöf delade under förra veckan den otroligt glada nyheten att de fått en son. I ett inlägg på Instagram skriver Maja att sonen ser ut precis som hans pappa. Vi blir alltid lika glada över andras bebislycka! Vi vill önska familjen Nilsson Lindelöf stort grattis och all lycka till er!

Nikki Amini släpper nytt hudvårdsmärke

Nikki Amini släppte i förra veckan ett nytt hudvårdsmärke, Aivira Skincare, och vi är så peppade på att prova produkterna! Idén bakom hudvårdsmärket föddes under de kalla och mörka månaderna när minusgrader, isande vindar och torr inomhusluft dränerar huden på fukt. Denna hudvårdsserie har ett fokus på återfuktning och att ge huden något som är effektivt för en välmående hud.

Bildkälla: Nikki Amini 

*

Missade du föregående veckas veckans snackisar? Då hittar du den här!