Veckans snackisar

Bild: Hailey Bieber

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Tareq Taylor blir årets julvärld

Kan det här vara en av veckans bästa nyheter? Så mysigt med Tareq Taylor som julvärd! För er som inte känner till honom sedan tidigare är han känd som krögare, kock, författare och tv-personlighet. Senast aktuell i känslosamma Tareq Taylors matresa på SVT. Programmet gav honom även Kristallens utmärkelse  som årets tv-personlighet. Vi ser fram emot Tareqs sällskap på julafton, klockan 15.00 tänder han ljuset i tv-rutan.

Julvärd

Bild: SVT

A-DSGN öppnar pop up-butik i Stockholm

Under förra veckan öppnade Alice Stenlöf med hennes klädvarumärke A-DSGN en pop up-butik på Sergelgatan i Stockholm. Butiken har varit öppen hela veckan och hade igår sin sista dag. I butiken fanns alla pieces från A-DSGNs A/W kollektion – något som blev både uppskattat och lyckat. I samband med detta har Alice bjudit in till olika aktiviteter under veckan, bland annat till en livepodd som hon höll tillsammans med influencerkollegan Klara Elvgren.

Facebook har fått ett nytt namn

Efter en mängd spekulationer i media kom i torsdags beskedet om att Facebook byter namn till Meta. Syftet med namnbytet är att Facebook vill framhäva sin vision om ett “metaversum”. Detta har fått starka reaktioner från användare runt om i världen. Värt att nämna är att det bara är moderbolaget som kommer heta Meta, och produkterna såsom Facebook, Instagram och Messenger kommer att få ha kvar sina namn.

Caia Cosmetics lanserar julkalender 

Caia fortsätter att imponera med otroligt snygga och välgjorda kampanjer. Förra veckan lanserades den efterlängtade julkalendern från Caia Cosmetics som frontades av Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. Vi på FORNI älskar när årets olika julkalendrar lanseras från olika varumärken och man får testa sig fram bland en drös olika produkter. Grattis till hela Caia-teamet för en lyckad kampanj!

Happy Halloween!

Igår var det den officiella dagen för Halloween, men det har inte stoppat folk från att fira hela veckan. Instagram har fyllts av läskiga looks. Nedan har vi plockat ut några av våra favoritlooks från Hollywoodstjänorna. Det är alltid lika roligt när folk går all-in på Halloween! Har du en Halloweenfest kvar att gå på? Missa då inte vår artikel på FORNI där vi tipsar om Halloween-outfits, eller om läskiga ansiktsmålningar du kan göra med produkter du har hemma!

Halloween

*

Missade du föregående veckas veckans snackisar? Då hittar du den här!