Veckans snackisar

Bild: Mytheresa.com

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

ABBAs nya album Voyage 

Älskade ABBA har släppt ny musik – gruppens första studioalbum på 40 år! Albumet heter Voyage och innehåller tio låtar skrivna av Benny Andersson och Björn Ulvaeus. Att det är ABBA som står bakom låtarna i Voyage hörs direkt. Det känns nästan som att man kastas tillbaka 40 år i tiden! Om ni inte lyssnat än så är det god tid – lyssna här!

ABBA

Bild: Abbavoyage 

Isabella Löwengrip har lanserat biografin, Isabella

Förra veckan lanserade entreprenören och influencern, Isabella Löwengrip, en självbiografi som fick namnet Isabella. Boken handlar om Isabellas liv och karriär som tog fart redan som tonåring när hon, som Blondinbella, blev en av Sveriges största bloggare. Sedan dess har hennes karriärresa gått i raketfart, och när Isabella bara var 28 år blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Men på bara några månader förlorade hon allt hon jobbat för. Hennes biografi är en ärlig berättelse om hennes resa och vi i FORNI-redaktionen längtar efter att läsa den. Köp boken här!

Isabella

Bild: Isabellalöwengrip

Nu kan du hyra Carrie Bradshaws ikoniska lägenhet i New York

Airbnb har återskapat vår allas Carrie Bradshaws älskade sex and the city-lägenhet. Tillsammans med Sarah Jessica Parker kommer Airbnb hyra ut den ikoniska lägenheten till ett par lyckligt lottade gäster. Med det kommer även en fylld walk in closet i riktig Carrie-anda som gästerna får använda sig av under sin vistelse. Detta är väl ändå drömmen, eller vad säger ni?

Sex and the city

Bild: Sarahjessicaparker

Acne Studios x Mytheresa

Förra veckan släppte Mytheresa en ny kapselkollektion signerad Acne Studios. I denna kollektion bjuds det på vinterkläder av hög klass med inspiration från 20-talet. Allt man vill ha på sig denna vinter! Kollektionen finns exklusivt hos Mytheresa, så in och hitta dina favoriter här!