Veckans snackisar

Bild: Paris Hilton

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Britney Spears fans firar att popstjärnan äntligen är fri

Hurra, Britney är fri! Äntligen är den världskända stjärnan Britney Spears fri från det förmyndarskap som har följt henne i 13 år. Det var år 2008 som det hela började när Britneys pappa blev dotterns förmyndare och har sedan dess tagit alla beslut rörande hennes liv. Hon förlorade rätten till sin ekonomi, sin hälsa och till råga på allt, hon förlorade även vårdnaden av sina två söner. Under flera år av att fansen är kämpat för att Britney ska bli fri är och nu är det officiellt, hon är äntligen självständig och får fatta vilka beslut hon vill. I inlägget nedan firar fansen, och wow – vilket lojalitet!

Sista rosorna är utdelade i årets Bachelor-final 

Ni har väl inte missat artikeln där vi listar highlights från Bachelor 2021 och ger er en intervju med årets vinnare, Ida Nordfors? Om ni har det, läs här! De sista rosorna delades i förra veckan ut. Det stod mellan Shilera Sulhav och Ida Nordfors, och mellan Elvira Svensson och Matilda Borgström. Killarnas val föll tillslut på Ida och Elvira. Det har varit en helt fantastiskt säsong med underbara tjejer, härliga bachelors, drama, tårar, kärlek, hångel och romantiska dejter. Vi i FORNI-redaktionen längtar redan till premiären av nästa säsong!

Ida Nordfors

Bild: Ida Nordfors

Caia Cosmetics släpper hudvård

Caia Cosmetics lanserar Caia Skin! På hemsidan skriver Caia att “a new era is born”. Hudvården, precis som resterande produkter som går under Caia, är vegansk och kommer i fyra olika serier med totalt tolv produkter. Med tanke på att Caia levererar smink av hög kvalitét ska det bli spännande att se om varumärket även kommer stå för hudvården framöver. Produkterna består av en ansiktstvätt, en toner, en ansiktskräm, ögonkräm, en sminkborttagning för ögon och en nattkräm. Shoppa hem här!

Caia

Bild: Caiacosmetics

Paris Hilton har gift sig

Stort grattis till Paris Hilton som i förra veckan gifte sig med Carter Reum. Paret förlovade sig i februari och framöver väntar ytterligare två bröllopsfester. Fansen kommer att få följa Paris och Carters romantiska resa i stjärnans kommande realityprogram, Paris in love. Serien kommer att landa i 13 avsnitt.

Josefin Dahlberg är gravid

I förra veckan delade Josefin Dahlberg en video på Instagram och där hon berättar att hon och Josef Fares är gravida och utökar familjen med ett barn till! Vi på FORNI är så glada för Josefin och Josefs skull och önskar dom stort grattis och lycka till!

*

Missade du föregående veckas veckans snackisar? Då hittar du den här!