Veckans snackisar

Bild: Zara Larsson

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Det blir årets julklapp 2021

Årets julklapp 2021 blev i förra veckan officiell! Efter en lång tid ifrån sociala tillställningar och evenemang där hemarbete, mjukisbyxor och social distansering tagit över ska årets julklapp istället symbolisera att “2022 kommer präglas av socialt umgänge, rekreation och uppdämt behov av att uppleva”. Och därför blev årets julklapp 2021, evenemangsbiljetten!

Årets julklapp

Bild: hui.

Premiär för Bachelorette

I förra veckan var det historisk premiär för Bachelorette i Sverige. Ni som hänger här ofta vet förmodligen att vi i FORNI-redaktionen är stora fans av Bachelor och är därför otroligt peppade på att se vad Bachelorette, med Julia Franzén, har att erbjuda. Vem tror ni kommer fånga Julias hjärta och få den sista rosen?

Förlossningskrisen måste få ett slut

I tisdags förra veckan samlades hundratals människor, i både Stockholm och Göteborg, för att belysa och protestera mot krisen inom förlossningsvården. En otroligt viktig demonstration för alla barnmorskor därute och för en förbättrad förlossningsvård. Det behövs en förändring! Vi var på plats under demonstrationen i Stockholm som var utanför landstingshuset på Kungsholmen! Vill du veta mer om förlossningskrisen? Läs här!

FORNI

Zara Larsson hyllas efter helgens konserter

Zara Larsson har under helgen fyllt arenor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Folket är otroligt enade i att hon är född till att vara en superstjärna och hon hyllas i recensioner! Vilken fest hon bjöd på! Hits på hits på hits, med en imponerande show och koreografi på scenen. På konserten i Stockholm gästade även Carola och bjöd på en riktig show när hon tillsammans med Zara sjöng låten säg mig var du står. 

 

Nordiska Kompaniets julskyltning bjuder på en Brand New Christmas Story

Kan det här vara årets första jultecken? Nordiska Kompaniets årliga julskyltning är sen igår på plats i både Stockholm och Göteborg. Årets tema är A Brand New Christmas Story och NK:s skyltfönster visar en magisk julvärld i en gnistande musikalanda.

*

Missade du föregående veckas veckans snackisar? Då hittar du den här!