Veckans snackisar

Bild: Kylie Jenner

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Megan Fox och MGK har förlovat sig

Megan Fox och Machine Gun Kelly har under den senaste tiden varit ett av Hollywoods mest omtalade och kanske hetaste par? I veckan föll MGK ner på knä och friade till Megan Fox, som svarade ja. Ringen har två stora droppformade stenar, en klar smaragd och en grön diamant, som är parets födelsestenar. Tillsammans “dras de mot varandra som två halvor av samma själ och bildar det obskyra hjärtat som är vår kärlek”, skriver MGK på Instagram. Megan Fox la ut en video på frieriet och skriver att hon i varje livstid, den tidigare, den framtida och i den just nu, alltid kommer svara ja.

Kylie Jenner första kvinnan att nå 300 miljoner följare på Instagram

Under veckan blev Kylie Jenner den första kvinnan att nå 300 miljoner(!) följare på Instagram. Vilket gör henne till den tredje största profilen på appen, bakom Instagrams egna konto och Cristiano Ronaldo. Vilket kanske inte kom som en chock, eftersom hon är hur cool som helst? Efter Kylie kommer Lionel Messi och Dwayne “the rock” Johnson på listan. Och den mest följda kvinnan efter Jenner är Ariana Grande med 289 miljoner följare, då hon landar på en sjätte plats. Därefter kommer Selena Gomez (290m), Kim Kardashian West (279m) och Beyonce (233m).

veckans snackisar

Bild: Kylie Jenner

Under kniven

Nya bröst, mindre rynkor eller en hårtransplantation? Skönhetsingreppen blir allt vanligare i Sverige men det är fortfarande många som hyschar kring det. Serien “Under kniven”, med premiär förra veckan har varit omdebatterad. Vi får följa journalisten Erik Galli som öppnar upp sig och berättar om hur han i 10 års tid gjort flera mindre ingrepp i jakten på hans version av det perfekta utseendet. Med tunnare näsa, plutiga läppar och tydligare käkben. I serien gör han upp med smygandet, skammen och utseendefixeringen. Vi får också träffa fler kända och okända personer som berättar om vad de gjort, varför och hur de känner sig idag.

Norrsken

Var det någon som missade norrskenet i helgen? Natten till lördagen var det fullt av bilder med det gröna ljuset på sociala medier. Förutom långt upp i Norrland så var det i södra Sverige man kunde få en glimt av det, från bland annat Stockholm, Södermanland, Jönköping, Halmstad och Skåne. Jag har alltid velat se norrsken och hoppats på det varje gång jag åkt upp till fjällen, men missade ljusshowen helt.

Bild: Aftonbladet/Lisa Abrahamsson TT

*
Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!