Veckans snackisar

Bild: Rihanna

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Rihanna är gravid!

Var det någon som missade veckans kanske största nyhet? Rihanna är gravid! Det är tillsammans med pojkvännen ASAP Rocky som hon nu väntar sitt första barn med. Det var med hjälp av planerade paparazzibilder som dom avslöjade graviditeten. Tillsammans med kändisfotografen “Diggzy”. Som är känd för att vara en favorit. Grattis till Rihanna och ASAP Rocky!

Kylie Jenner har fått sitt andra barn

Mer bebislycka! Kylie Jenner och Travis Scott har välkomnat sitt andra barn till världen. Det bekräftade hon på sin Instagram med en post på bebisens hand.  Många har tolkat det blåa hjärtat som att det är en pojke!

veckans snackisar

Bild: Kylie Jenner

Kim Kardashian x Balenciaga

Kim Kardashian släpper ett samarbete med Balenciaga. Ända sen hon bar den svarta – heltäckande outfiten på Met galan 2021, har Kim droppat hintar om ett samarbete med modehuset, som nu är ute. Hon frontar kampanjen med foton tagna i hennes hus i Calabasas med flera olika produkter.

Molly Rustas lanserar smyckesmärke

“Molly Ellen”, är namnet på Molly Rustas egna smyckesmärke som hon lanserat under veckan. Smyckena är tillverkade i Italien och det första droppet kommer i guld, i ett begränsat antal. Kollektionen är ren och minimalistisk med lite bling. Roligt tycker vi, personligen är jag besatt av ringarna.

Melodifestivalen 2022

I lördags drog första deltävlingen av Melodifestivalen igång. Vilket blev en stor snackis, framförallt på grund av att melodifestivalens app kraschade och tillslut var det bara telefonrösterna som räknades. Oscar Zia’s programledare-insats var däremot toppen. Grattis säger vi till Robin Bengtsson och Cornelia Jakobs som är vidare till final!

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week är nu över efter flera uppvisningar av AW22. Flera modehus visade upp briljanta kollektioner och genomtänkta shower. Bland annat gjorde svenska varumärket Jade Cropper succé och har blivit ordentligt omtalade efter veckan. En perfekt blandning av exklusivitet och sexigt – så beskriver många kollektionen.

Hanna Schönberg släpper eget klädmärke

Hanna Schönberg släpper sitt egna klädvarumärke, “Arakii”! Hon har tidigare gjort flera samarbeten med NA-KD och kläderna har alltid varit populära och sålt slut på nästan en gång. Nu lanserar hon sitt alldeles egna klädmärke. Vi vet inte än när första kollektionen släpps, men det verkar inte vara långt kvar!

Veckans snackisar

Sommarens nya glassmaker

Det närmar sig vår och sommar. Och framförallt, glassäsong. GB glace släpper 6 nya smaker 2022! Är ni redo?

1. Cornetto Soft Cookie Chocolate

2. Salt Licorice

3. Magnum Remix

4. Snowflake

5. Sandwich Duo Milk And Chocolate Pear

6. Ben & Jerry’s Salted Caramel Brownie Peace Pop

glassmaker

Bilder: GB Glace

Restriktionerna slopas

Under veckan fick vi höra det vi så länge gått och väntat på. Merparten av restriktionerna slopas helt den 9 februari. Bland annat slutar krav på deltagarbegränsningar och avstånd att gälla. Det känns nästan lite overkligt.

*
Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!