Veckans snackisar

Bild: Marry Me Movie

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Kylie avslöjar namnet på sin nyfödda son

Nu är det bekräftat att Kylie Jenner välkomnade en son till världen den 2 februari 2022. I fredags avslöjade Kylie vad Stormi’s lillebror ska heta. Genom att lägga ut en bild med texten “Wolf Webster” på sin story via Instagram. När vi på redaktionen pratade om det – nämnde Michaela att det måste vara deras version av Björn? Vilket är ett så vanligt namn i Sverige, men egentligen är lika som att döpa sin son till varg? Stormi och wolfie är ju faktiskt gulligt ändå!

Veckans snackisar

Bild: Kylie Jenner’s Instagram Story

Ellinor Löfgren börjar blogga hos FORNI!

Otroliga, inspirerande och roliga Ellinor Löfgren har nu officiellt äntligen börjat blogga hos oss på FORNI! Och vi är så peppade på detta. För att lära känna Ellinor lite bättre finns det en härlig intervju med henne här. Vill du komma direkt till hennes blogg? Klicka här!

Ellinor

Bild: Ellinor Löfgren

Travis överraskade Kourtney inför alla hjärtans dag

Ingen har väl missat Kourtney Kardashian och Travis Barker’s lovestory? Ett av dom hetaste paren just nu, och alla KUWTK-fans är nog överens om att Kourtney aldrig känts så lycklig! Blink-182 trummisen överraskade Kourtney i lördags med en Mimmi och Mickey Mouse-staty (ett återkommande tema paret emellan) omringat av massvis ljus och röda rosor, som en tidigt alla hjärtans dag-present. Hur gulliga är dom inte?

Veckans snackisar

Filmpremiär av “Marry Me” med J-Lo

“Marry Me” heter Jennifer Lopez’s senaste film, som hade premiär förra veckan i Los Angeles. Kändisar gick röda mattan och J-Lo och Ben Affleck gav riktiga bröllopsvibbar i hennes inspirerande vita spetsklänning. Filmen är en romantisk komedi och handlar om ett av det sexigaste paret i musikvärlden. “Kat” (J-Lo) och “Bastian” (Maluma) ska gifta sig inför en publik av hängivna fans, när Kat får reda på att Bastian är otrogen, så kommer “Charlie” in i bilden, som spelas av Owen Wilson.

Christian Louboutin’s nya kollektion med fokus på inkludering

“Our Angels” heter Christian Louboutin’s senaste kollektion med skor, med ett fokus på att vara den du är. Bilderna i kampanjen frontas av killar som bär olika stövletter och boots. En mix av tidlös design med inspiration från glammiga rock-ikoner. “Vad jag gillar med änglar är att dom inte har ett kön men är ändå väldigt sensuella, vilket relaterar så mycket till folk jag beundrar, mänsklig men ändå himmelsk”. Säger Christian Louboutin själv om kollektionen och hur den fått sitt namn.

Veckans snackisar

Bild: Vouge Scandinavia

Alla hjärtans dag!

Idag är det kärlekens dag. Vilket kan innebära blandade känslor! Personligen tycker jag det är skönt att det är på en måndag i år. Då behöver inte förväntningarna vara så värst höga. Oavsett om du är singel eller i en relation, tycker jag du ska unna dig själv lite extra lyx! Mys ner dig i soffan med en ansiktsmask, ett glas vin och din favoritfilm. Eller laga en härlig tre-rätters-middag tillsammans som ett par, eller med en vän.

Behöver du inspiration till middagen? Klicka här! Eller kanske var du ska välja för look ikväll? Klicka här! Glad alla hjärtans dag till alla er fornisar, KRAM från oss på redaktionen!

*
Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!